peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Zdravim pani, co vravite na tento model od Steinhart. Mate ich niekto? Mne sa teda celkom pacia. Tie zlate rucky, tride logo na ciferniku, priehlad na celkom pekny strojcek. https://www.steinhartwatches.de/de/premium-line/aviation-dual-time-premium.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Se mi zlaté ručky v tomto případě moc nelíbí,jinak je to furt to samé.Aby se to dalo nosit musí bejt ruka aspoň +20mm a slunečno.Člověk aby se bál že zmokne....:-) Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Na ruce jsem je mel. Parada, ale na delsi vlastnictvi bych je mit nechtel - rychle se okoukaji. Na foru se tu pohybujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 ja jsem mel tenhle typ pouzdra a pod bundu a kosili mi fakt nesly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Ta korunka musi tlacit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Za tu chvilku, co jsem je měl na ruce ( cca 10 minut ), jsem o ní skoro nevěděl, netlačila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Za tu chvilku, co jsem je měl na ruce ( cca 10 minut ), jsem o ní skoro nevěděl, netlačila.Tak to je super, dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Nejaka negativita, nic pekne? Co ten strojcek, stoji za nieco? Hodinky predsa dazdu a plavaniu vo vode odolaju, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Negativum je wr 30 alespon pro me. Tudy cesta nevede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tano pre teba nie. Mozme mat predsa nieco na potapanie. WR 30 predsa dazd, sprchu a podobne znesiu, no nie? A co ostatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Wr 30 je na umyti rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Petre, blbe si to vykladas, ty hodinky jsou pekny, ale pro blazny ( jako treba ja ) co si hodinky skoro nesundavaji, je wr male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Kuncak, no ved hej. Mne sa celkom pacia. Som myslel, ze ich niekto pochvali. Nieco napise é strojceku a atak. Nechcem v nich snorchlovat, ale pravdou je, ze musia zniest nahodne zabudnutie na ruke, ked v nich vlezieme do vody. Myslim, ze to zvladnu, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 A co ten Soprod, niekde som tu cital torsku negativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Alebo radsej jednoduchsi model https://www.steinhartwatches.de/de/fliegeruhren/aviation-automatik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Měl jsem ten původní GMT model a na 17,5 ruce úplně v pohodě. Pod košili to ale samozřejmě moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Pod košily se vejdou :-) a korunka netlačí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se