dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Ahoj všichni, mám problém s nastavením přestupné sekundy u Astronů chron. Všichni majitelé to teď řešili tak věřím, že se najde někdo, kdo bude umět pomoci, předem moc dík. Skutečně jsem teď po synchronizaci pořád o vteřinu napřed. Kdo má GPS hodinky docení, jak jsem kvůli takové věci nas**ný Podle manuálu si mají Astrony přestupnou sekundu hledat automaticky. Pokud neproběhne příjem někdy okolo Dec 1, podle manuálu se opakuje při každém příštím příjmu, dokud se nezadaří. Nechal jsem si ukázat status - zatím neproběhla. Ok nevadí. Recepce jen čas (1) - OK, ale leap second nic. Sakra sakra, tak recepce i poloha, (4+), OK, taky nic. Tak jdu někam na otevřenější prostor, 1 nic, 4+ (chytil jsem 10 družic) - nic Už jsem vzteklý, tak si stím jdu hrát. Vypnu automatickou aktivaci synchronizace, zkusím znova, nic. Zase ji zapnu, nic. Rozhodím manuálně čas, +4, Ok, ale leap second nic. Poslední věc, kterou chci ještě zkusit: dát Astrony do krabice (a rozmlátit je kladivem ) , zítra je nekam vynést na světlo a dobrý signál, vyndat, měl by začít automatický příjem. Neví teda někdo co s tím? Nesmí být zamračeno? Potřebuju vylézt na Gerlach? Potřebuju všech 12 družic? Existuje možnost vyvolat příjem LS manuálně (i když o ní návod mlčí)? Anebo to mám rozbitý Zlatý Citizen F150ky s možností manuálního nastavení LS... Přeju fajn den a dík. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem dr.sphinx
villain83 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tu bych zde nedoporucoval ( jebnuti o futra, nebo tak neco), to by si na tom pak mohl hrat tetris.
zbuddy Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Jebnutí o stůl s hodinkami zabalenými v hadru Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem zbuddy
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 To by mě neuspokojilo, do hadru asi jo, ale pak fakt kladivo, a zejména tu keramickou lunetu se pokusit rozdrtit na prach. A jinak jsem v pořádku
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 A kde se o ní dozvím? Pokud budeš umět číst, tak zde na foru. Je to třísknutí hodinama o stůl plnou silou za účelem srovnání odchylek chodu...
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Jebnutí o stůl s hodinkami zabalenými v hadru myslím, že lze i bez hadru...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Status report: "vyhladovění" hodinek a spuštění automatické synchronizace funguje, jak má, ale přestupná vteřina zase nic. V současnosti AD zjišťuje u Japonců, co a jak. Aspoň jedno foto pro ukrácení chvíle:
Jörg8X Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Hodinky máš pěkné, klidně tu fotku dej příště i větší
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Ta byla jenom orientační, ale budiž. Až se tohle vyřeší, chci stejně spáchat nějakou recenzi.
dr.sphinx Odesláno 18. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Tak záhada vyřešena - v NL Seiko servisu hodinky otevřeli, resetovali, poslali zpátky. Všechno funguje, je jen trochu opruz, že 8X82 neumožňuje uživatelský reset. Aspoň si Astrony udělaly vejlet :-)
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 ... Až se tohle vyřeší, chci stejně spáchat nějakou recenzi ...To bude super, na to se těším.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se