Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni,

mám problém s nastavením přestupné sekundy u Astronů chron.

Všichni majitelé to teď řešili tak věřím, že se najde někdo, kdo bude umět pomoci, předem moc dík. Skutečně jsem teď po synchronizaci pořád o vteřinu napřed. Kdo má GPS hodinky docení, jak jsem kvůli takové věci nas**ný :evil2:

Podle manuálu si mají Astrony přestupnou sekundu hledat automaticky. Pokud neproběhne příjem  někdy okolo Dec 1, podle manuálu se opakuje při každém příštím příjmu, dokud se nezadaří.

Nechal jsem si ukázat status - zatím neproběhla.

Ok nevadí. Recepce jen čas (1) - OK, ale leap second nic.

Sakra sakra, tak recepce i poloha, (4+), OK, taky nic.

Tak jdu někam na otevřenější prostor, 1 nic, 4+ (chytil jsem 10 družic) - nic

Už jsem vzteklý, tak si stím jdu hrát. Vypnu automatickou aktivaci synchronizace, zkusím znova, nic. Zase ji zapnu, nic. Rozhodím manuálně čas, +4, Ok, ale leap second nic.

Poslední věc, kterou chci ještě zkusit: dát Astrony do krabice (a rozmlátit je kladivem :bangin: ) , zítra je nekam vynést na světlo a dobrý signál, vyndat, měl by začít automatický příjem.

Neví teda někdo co s tím? Nesmí být zamračeno? Potřebuju vylézt na Gerlach? Potřebuju všech 12 družic? Existuje možnost vyvolat příjem LS manuálně (i když o ní návod mlčí)?

Anebo to mám rozbitý :crying_anim: Zlatý Citizen F150ky s možností manuálního nastavení LS...

Přeju fajn den a dík.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

Jebnutí o stůl s hodinkami zabalenými v hadru  :lol2:

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

A kde se o ní dozvím? :)

Pokud budeš umět číst, tak zde na foru. Je to třísknutí hodinama o stůl plnou silou za účelem srovnání odchylek chodu... :)

Odesláno

Jebnutí o stůl s hodinkami zabalenými v hadru  :lol2:

myslím, že lze i bez hadru...

Odesláno

Status report: "vyhladovění" hodinek a spuštění automatické synchronizace funguje, jak má, ale přestupná vteřina zase nic.

V současnosti AD zjišťuje u Japonců, co a jak.

Aspoň jedno foto pro ukrácení chvíle:

post-38718-0-20746100-1484983725_thumb.png

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...