safi Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Dále u Markuse dopředu zablokuji dva modely 1963 Air Force Chronograph re-issue pro Luka a Tolju. Prosím o potvrzení přes SZ Hello, When you reveive 1963 Air Force Chronograph re-issue, please keep two of them for Mr. Luk and Mr. Tolja. Best regards Martin Šafránek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Hello, When you reveive 1963 Air Force Chronograph re-issue, please keep two of them for Mr. Luk and Mr. Tolja. Best regards Martin Šafránek SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Počkej, já bych chtěl Model 0440 blue dial. Kamile udelej potom par fotek, za ty penize nevypadaj spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 (upraveno) Takže po pár dnech se mi ozval Markus. Zítra má schůzku se zástupci firmy Seagull, kde bude mimo jiné zjišťovat kolik hodinek chronograf kalibry s ukazatelem nátahu by mu byli ochotni prodat. Jak to vypadá, tak Sea-gull nestačí pokrýt poptávku po chronograf kalibrech. Měsíční produkce chronograf kalibrů je cca 3000 měsíčně, z čehož je většina kalibrů nyní produkována ve variantách s ukazatelem rezervy nátahu (st1907, st1906), případně s 24 hodinovým "měsíčním ukazatelem"(st1908), takže základní varianta alá Venus 175 (st1901) je na úrovni 1/3 produkce než před rokem. Dále: Chronograf pro B.F.G. je pro něj zamluvený a připraven k odeslání jakmile dorazí peníze. Co se týče ostatních zájemců o jednotlivé modely, tak uvidíme co mi Markus napíše po schůzce se zástupci firmy Sea-Gull. Upraveno 15. ledna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Jinak ještě doplnění z poslední korespondence: Actual shipping cost to the Czech Republic for registered air mail is USD 10.- and for express shipping it's USD 31.- About the meeting with Seagull: Sad to say, actually very very disappointing. No new watches on display, nothing to show. No watches with the new movements. My delivery of new 1963 will most likely be delayed until mid or early April, will have details tomorrow. Seagull is absolutely short of ST1901 movements. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tááááákže, hodinky dnes dorazily, aniž by se zjevily ve vyhledávání podle tracking number příslušné poštovní služby. No hlavně že jsou tu Balení veskrze čínské, poměrně nerozbitné (karton, krabice z polystyrenu, papírová krabička, dřevěná krabice průměrného zpracování, polštářek z chabé napodobeniny kůže, tady mají soudruzi co dohánět. Ovšem je jasné, že je tu tlak na výslednou cenu, mno nakonec obal nejezdí ne?) Hodinky na mě na první pohled působí velice vypečeným dojmem, zpracování na velmi solidní úrovni, strojek vypadá na pohled móóóc dobře(plně funkční, vše jde lehce, tlačítka jakbysmet). Pouzdro je vyleštěno do vysokého lesku, samo sebou nerezové, perfektní i na vnitřních hranách. Sklo je lehce vypouklé, nezkresluje ciferník ani při velkém náklonu hodinek. Ciferník má barvu, které jsem se na fotkách docela bál, v reálu je super, přesně takovou jsem chtěl( působí tak nějak vintážně ), uprostřed a na okrajích je zdoben prolisy. Tisk číslic je dokonalý, dokonce jakoby vysokou vrstvou barvy, z boku jsou čísla plastická . Čelový test safíru se bojím bez předchozího školení zodpovědného chornomagika provádět Řemen je napodobenina kůže, ale to vyřeším nějakým jiným (pravou kůži jsem za tuhle cenu ani nečekal). Celkový dojem s přihlédnutím na cenu hodinek je za 1. Jakmile budu mít nějakou informaci o přesnosti tak to doplním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Vypadají moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Pak že neexistují čínské hodinky, které si na nic nehrají. Ještě ale musíš recenzi doplnit o čelový test, z toho se nevykroutíš. Není ten číselník moc růžovej? Nebij mě, byl to jen joke, vypadají fakt dobře, líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 S čínskými znaky by byly dokonalé. Snad mi vyjdou ty Air Force, neztrácím naději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tááááákže, hodinky dnes dorazily, aniž by se zjevily ve vyhledávání podle tracking number příslušné poštovní služby. No hlavně že jsou tu Balení veskrze čínské, poměrně nerozbitné (karton, krabice z polystyrenu, papírová krabička, dřevěná krabice průměrného zpracování, polštářek z chabé napodobeniny kůže, tady mají soudruzi co dohánět. Ovšem je jasné, že je tu tlak na výslednou cenu, mno nakonec obal nejezdí ne?) Hodinky na mě na první pohled působí velice vypečeným dojmem, zpracování na velmi solidní úrovni, strojek vypadá na pohled móóóc dobře(plně funkční, vše jde lehce, tlačítka jakbysmet). Pouzdro je vyleštěno do vysokého lesku, samo sebou nerezové, perfektní i na vnitřních hranách. Sklo je lehce vypouklé, nezkresluje ciferník ani při velkém náklonu hodinek. Ciferník má barvu, které jsem se na fotkách docela bál, v reálu je super, přesně takovou jsem chtěl( působí tak nějak vintážně ), uprostřed a na okrajích je zdoben prolisy. Tisk číslic je dokonalý, dokonce jakoby vysokou vrstvou barvy, z boku jsou čísla plastická . Čelový test safíru se bojím bez předchozího školení zodpovědného chornomagika provádět Řemen je napodobenina kůže, ale to vyřeším nějakým jiným (pravou kůži jsem za tuhle cenu ani nečekal). Celkový dojem s přihlédnutím na cenu hodinek je za 1. Jakmile budu mít nějakou informaci o přesnosti tak to doplním. Pěkný, moc chválím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 S čínskými znaky by byly dokonalé. Snad mi vyjdou ty Air Force, neztrácím naději. No uvidíme....Poslední maily od Markuse v tomto ohledu nevyznívají moc pozitivně. Má problém vůbec nějaké chronografy dostat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tááááákže, hodinky dnes dorazily, aniž by se zjevily ve vyhledávání podle tracking number příslušné poštovní služby. No hlavně že jsou tu Balení veskrze čínské, poměrně nerozbitné (karton, krabice z polystyrenu, papírová krabička, dřevěná krabice průměrného zpracování, polštářek z chabé napodobeniny kůže, tady mají soudruzi co dohánět. Ovšem je jasné, že je tu tlak na výslednou cenu, mno nakonec obal nejezdí ne?) Hodinky na mě na první pohled působí velice vypečeným dojmem, zpracování na velmi solidní úrovni, strojek vypadá na pohled móóóc dobře(plně funkční, vše jde lehce, tlačítka jakbysmet). Pouzdro je vyleštěno do vysokého lesku, samo sebou nerezové, perfektní i na vnitřních hranách. Sklo je lehce vypouklé, nezkresluje ciferník ani při velkém náklonu hodinek. Ciferník má barvu, které jsem se na fotkách docela bál, v reálu je super, přesně takovou jsem chtěl( působí tak nějak vintážně ), uprostřed a na okrajích je zdoben prolisy. Tisk číslic je dokonalý, dokonce jakoby vysokou vrstvou barvy, z boku jsou čísla plastická . Čelový test safíru se bojím bez předchozího školení zodpovědného chornomagika provádět Řemen je napodobenina kůže, ale to vyřeším nějakým jiným (pravou kůži jsem za tuhle cenu ani nečekal). Celkový dojem s přihlédnutím na cenu hodinek je za 1. Jakmile budu mít nějakou informaci o přesnosti tak to doplním. A to jsme si ještě dnes ráno psali, kde asi hodinky na cestě můžou být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 S čínskými znaky by byly dokonalé. Snad mi vyjdou ty Air Force, neztrácím naději. Jsme na tom stejně Luku, i já safimu věřím, že je z Markuse vyklepne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Jsme na tom stejně Luku, i já safimu věřím, že je z Markuse vyklepne. No obávám se že asi ne. Jednak je safi ted casove v haji + Sea-Gull nema vyrobni kapacitu, aby pokryl dodavky Venus kalibrů velkoodběratelům, natož takovým malým rybám jako je Markus.... mail na Markuse je někde na začátku vlákna :-) Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 No obávám se že asi ne. Jednak je safi ted casove v haji + Sea-Gull nema vyrobni kapacitu, aby pokryl dodavky Venus kalibrů velkoodběratelům, natož takovým malým rybám jako je Markus.... mail na Markuse je někde na začátku vlákna :-) Tak je něco nového v kauze Seagull? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se