Vit Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Mezi Sinn a Grand Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Vždyť jsem povídal, že jsou v dobré společnosti Jak jsem se teď v duchu Stowami zase začal zabývat, musím říct, že si "dovedu představit", že bych někdy v budoucnu do klasických černých pilotek od nich šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Edit: tak on se Ikarus s modrými ručkami za padesát éček navíc objednat dá, nevím, jestli to šlo vždycky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (Stowa web). Za mě palec dolů, na tom antracitu je to děsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Tyhle se mi moc líbí, díky za recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetjet Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Moc se mě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se