Salamaster Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Vlákno jsem si samozřejmě přečetl, jen mě to přišlo nejednoznačné a zajímalo mě to. Nechci tu spamovat, opakovat se nebo tak, přispěvky nesbírám a otravovat nechci, tak pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna @Salamaster podľa mňa je spinnaker čína ale taká, za ktorú by som sa nehanbil. Ich modely si berú inšpiráciu aj od iných ikonických značiek ale slušne tak, aby to nebola homážka. Mal som model Dumas, ktorý sa jemne inšpiroval Ploprof a mali vysoký výkon vzhľadom na cenu. Aj mi trochu chýbajú. Ich paródia na Fifty fathoms a terajšia limitka spongebob ma veľmi baví, podľa mňa obe veľmi zábavné. Ak pôjdu naďalej svojou cestou, tak im fandím 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Zábavný hodinky to jsou, líbí se mi Díky @wainamic za vyzkoušení 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Bloody Sunburst 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V pátek startuje tahle sranda ve spolupráci se Seconde/Seconde https://spinnaker-watches.com/pages/fleuss-40-automatic-seconde-seconde-2024-edition-sp-5146-unveil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října V 23. 10. 2024 v 21:59, Greenhornik napsal: V pátek startuje tahle sranda ve spolupráci se Seconde/Seconde Pěkná recenze s live fotkami na Fratello. Mě se líbí hodně, ale asi bych to pak stejně moc nenosil, tak si budu v neděli sedět na rukou https://www.fratellowatches.com/the-spinnaker-fleuss-40-automatic-seconde-seconde-for-halloween-2024/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Prý to bylo dneska v poledne a po pěti minutách fuč. Ani jsem to nezkoušel, mám to stejně - nenosil bych je. Ale je to zábavnej kousek, ostatně jako všechno od seconde/seconde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 2 hodinami, Greenhornik napsal: Prý to bylo dneska v poledne a po pěti minutách fuč. Ani jsem to nezkoušel, mám to stejně - nenosil bych je. Ale je to zábavnej kousek, ostatně jako všechno od seconde/seconde. Také už jsem to více prohlédl, dnes první batch s okamžitým odesláním, v pondělí druhý s tím, že dodání bude duben 2025. Což je pro mě blbý, než by to přišlo, můj zájem bude zase jinde. Ale zase bychom si je mohli střídat se ženou, nejsou zase tak velké a jí se ta fialová hodně líbí Přes víkend promyslím, jestli se budu vůbec pokoušet objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Já na ně zas došel přes kanál Just the Watch Po pravdě, kdybych byl zrovna znuděnej hodinkama a hlavně měl nepotřebných deset tácků, tak do toho jdu, protože je to fakt sranda, kolik je tam odkazů na Blancpain. Horrorotor, Six Feet Under a No Apparition místo No Radiation tomu pak dávají korunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se