Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To se nedivím, tyhle se fakt povedly. Mě teda nakonec odradila korunka vlevo, ale pokukoval jsem po nich hodně.

Odesláno

Ja tomu rozumim, ale mel jsem strach jestli me to nezacne stvat. Dokonce jsem nosil v kanclu hodinky naopak, abych to overil :D I jsem s Kubsonem resil pripadne otoceni cifru, coz neni mozne.

S Erikou jsem nadmiru spokojen, skvely napad. V podpisu mam odkaz na vlakno o mych 240, tam jsem vcera Eriku vychvalil.

Odesláno

Uz 6 (?) rokov a stale ma bavia

Oni maju tegiment, ze? Ako vypada povrcb po tych 6 rokoch? Zaujimali by ma tvoje dojmy.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

EZM3 Tegiment nemaju, ale aj tak puzdro vyzera stale dobre. V podstate na nom nie su ziadne vyrazne skrabance alebo vrypy, puzdro pri beznom pohlade posobi ako nove. Snad ma na tom zaslunu matna uprava povrchu ocele.

Posledne roky hodinky striedam, takze EZM nie su az tak aktivne nosene, tah som menil za temen v postate iba na zaciatku po kupe, od tej doby su iba na tahy.

Spona je standardne dodrbana od toho mnozstva ponorov, ktore som vykonal na kancelarskom stole.

Ak by som ako majitel nebol objektivny, snad moje dojmy opravia kolegovia, ktori si tieto hodinky osahali :)

post-23713-0-12306400-1556459508_thumb.jpeg

post-23713-0-54379500-1556459534_thumb.jpeg

post-23713-0-47149300-1556459561_thumb.jpeg

Odesláno

Diky za info, aj fotky.. Myslel som, ze maju tegiment, ale evidentne som si to zmylil. Kazdopadne povrch vypada fakt ok, ako pises. Dik za recenziu ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Satenova uprava pouzdra je paradni a ty tvarovane nozky, to je lahudka :)

Tahle povrchova úprava je asi milosrdna k drobným skrabaneckum, ale tukanec je na ní prakticky neopravitelnej, leda poslat do fabriky, jinak to vypadá blbě.

Odesláno

Ta uprava je uplne na hovno. Jakykoliv skrabanec je videt hned a opravit jde jedine prepiskovanim. Tukanec, nebo cokoliv vetsiho je pak nafurt.

Ale jinak ty hodinky mam vazne rad :)

Odesláno (upraveno)

Já měl MG S. A. R. a hrozne mi tam vadil tukanec, úplně svítil. Jediný řešení bylo poslat do Německa k mlynarum, žádný prebrusovani neprichazelo v úvahu. Dtto Fortis OC trirucky 38mm.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

No ja uz ne, u me uz to je burt ;) Jen se to snazim objektivne zhodnotit pro nove zajemce...at vi do ceho lezou :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...