OndraPod Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Paradni universalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Zmena majitele:) Pěknej řemen, to není origo, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 To je muj starickej Rios Aligator-kupoval jsem ho kdysi k prvnim hodinkam tady-Sinn 104, takze tady jasna volba:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 fandime Arsenalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 556i na ledním medvědovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Fotka je nevím proč otočená, ale budiž. Díky Kide, máš ještě ty bělouše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 jasne, porad. jen ty antracitovy uz sly z domu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Aha, sem myslel, zes je poslal dal. Tak gut, felmi tobra folba, herr kid! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 )) coz ale neznamena, ze mozna casem nepujdou:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Nějak to tu spí, dnes oblekovky:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Takhle jsem ten cifr jeste nevidel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Takhle jsem ten cifr jeste nevidel:-)Tak ho vidí iPhone:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 A vcil ktere jsou jen nakreslene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 A vcil ktere jsou jen nakreslene?myslim, ze to budu tie na kraji:) ale inak su perfektne, super volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Zapomnel jsem otocit kalendar, tak jsem napravil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 pěkný kalendáře ! T1 jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 857 UTC ... ne a ne mě omrzet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Jsou moc fajn . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 857 UTC ... ne a ne mě omrzet Tohle je pecka. Zkoušel jsem 856 na pár dnů a ta luneta jim prostě chybí. Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se