nickolas Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 To se nedivím, tyhle se fakt povedly. Mě teda nakonec odradila korunka vlevo, ale pokukoval jsem po nich hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Korunka na 9 je (pro me) z pohledu noseni a pohodli na ruce paradni vec, I kdyz se o ni nekdy chytne kosile.Co rikas na ten strap od Eriky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ja tomu rozumim, ale mel jsem strach jestli me to nezacne stvat. Dokonce jsem nosil v kanclu hodinky naopak, abych to overil I jsem s Kubsonem resil pripadne otoceni cifru, coz neni mozne.S Erikou jsem nadmiru spokojen, skvely napad. V podpisu mam odkaz na vlakno o mych 240, tam jsem vcera Eriku vychvalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dnes potecie pivo prudom, som pripraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Chlapi, Vy mi to snad delate schvalne...nebo nevim..:-) cislo 1 z wishlistu, hned v zavesu 240...pekny to mate..!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Aj ja si dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 240 zkusim az dorazim a dame pivo s beskydskou bunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Však 240 jsi měl, ne? Nebo si to blbě pamatuju? Každopádně na pivo do Beskyd bych někdy zajel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 ne ne, nemel, kdybych mel, tak je mam porad ohledne piva tak neco domluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Uz 6 (?) rokov a stale ma baviaOni maju tegiment, ze? Ako vypada povrcb po tych 6 rokoch? Zaujimali by ma tvoje dojmy.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Hezký víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 EZM3 Tegiment nemaju, ale aj tak puzdro vyzera stale dobre. V podstate na nom nie su ziadne vyrazne skrabance alebo vrypy, puzdro pri beznom pohlade posobi ako nove. Snad ma na tom zaslunu matna uprava povrchu ocele.Posledne roky hodinky striedam, takze EZM nie su az tak aktivne nosene, tah som menil za temen v postate iba na zaciatku po kupe, od tej doby su iba na tahy. Spona je standardne dodrbana od toho mnozstva ponorov, ktore som vykonal na kancelarskom stole.Ak by som ako majitel nebol objektivny, snad moje dojmy opravia kolegovia, ktori si tieto hodinky osahali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Diky za info, aj fotky.. Myslel som, ze maju tegiment, ale evidentne som si to zmylil. Kazdopadne povrch vypada fakt ok, ako pises. Dik za recenziu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Satenova uprava pouzdra je paradni a ty tvarovane nozky, to je lahudka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Satenova uprava pouzdra je paradni a ty tvarovane nozky, to je lahudka Tahle povrchova úprava je asi milosrdna k drobným skrabaneckum, ale tukanec je na ní prakticky neopravitelnej, leda poslat do fabriky, jinak to vypadá blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Ta uprava je uplne na hovno. Jakykoliv skrabanec je videt hned a opravit jde jedine prepiskovanim. Tukanec, nebo cokoliv vetsiho je pak nafurt.Ale jinak ty hodinky mam vazne rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Já měl MG S. A. R. a hrozne mi tam vadil tukanec, úplně svítil. Jediný řešení bylo poslat do Německa k mlynarum, žádný prebrusovani neprichazelo v úvahu. Dtto Fortis OC trirucky 38mm. Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 nadelate kvuli tukaneckum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 No ja uz ne, u me uz to je burt Jen se to snazim objektivne zhodnotit pro nove zajemce...at vi do ceho lezou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Tukance neriesim, do fabriky by som to kvoli niecomu takemu urcite neposielal Asi to mam preto, ze hodinky nosim, nedavam z ruky takmer vobec dole, pripadne tukance k nim v mojom pripade preto patria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se