Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 1. 5. 2025 v 9:42, Rendell napsal:

IMG_20250501_094129.jpg

Máš furt původní gumu? Já tuhle přišel domů a guma vejpůl. A to jsem je skoro nenosil, měl jsem je v práci, abych si nezničil dražší, párkrát se potkaly s olejem a pak se vybila baterka. 2 roky ležely, pak jsem vyměnil baterku a za 14 dní tohle.

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Máš furt původní gumu? Já tuhle přišel domů a guma vejpůl. A to jsem je skoro nenosil, měl jsem je v práci, abych si nezničil dražší, párkrát se potkaly s olejem a pak se vybila baterka. 2 roky ležely, pak jsem vyměnil baterku a za 14 dní tohle.

Je to původní, přes 4 roky. Ale je to spíš plast než guma. Při práci je nešetřím a zatím bez újmy.

Odesláno

Prave ted mam ProTrek PRG240, ale ve vsedni dny do prace nosim stribrne kalkulacky DB32. Ovsem myslim i na to, ze jednou budu slepej, takze AE1500. Mesicni faze mi hlidaji 1200 s klasickym displejem. Do obleku mam cerne kalkulacky DB32 ale s ocelovym tahem. No a vcera se mi podarilo koupit hodinky s zvlastni historii s pouzdrem i tahem z titanu LIN 173 z rady Casio Lineage (ale jsou hranate).

Odesláno

Jedna predobedova. Skoda ze uz nejde koupit predchozi varianta s normal podsvicenim. Ale vcerty, porad jsou to bozi gecka za suche z nosu.

IMG_20250515_103625.jpg

Odesláno
před 54 minutami, YPO napsal:

Normální bitka ... čtyři zelený a sme v sobě.

Ty jo, zelenou jsem neměl tak 30 let 😂

To ale slivovice nebo vodka to je dobrej firestarter 😂😂

Odesláno

Dneska sem pořídil tyhle G-Shock GLS-5600. Dal sem je na jinej NATO strap, ten půdní mě nevyhovoval. 

20250528_165652.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...