horal Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 no ked tak nad tym prmyslam tak by to nemusela byt ani vymena ... ja by som tie cierne kludne aj kupil Já bohužel myslím, že tyto černé jsou jediné, které zde na fóru zatím někdo představil. Četnost výskytu velkých BWC na eBay byla minulý rok dva kusy .... !!!! Světlé jsou častěji vídané. A častěji světlé s "čárkovými" indexy. Rozměrové dispozice prověřeného Unitasu 6498 dělá estetické divy zajímavé i dnes. Nezbývá jen než čekat, že se někde objeví....
horal Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Já bohužel myslím, že tyto černé jsou jediné, které zde na fóru zatím někdo představil. Četnost výskytu velkých BWC na eBay byla minulý rok dva kusy .... !!!! Světlé jsou častěji vídané. A častěji světlé s "čárkovými" indexy. Rozměrové dispozice prověřeného Unitasu 6498 dělá estetické divy zajímavé i dnes. Nezbývá jen než čekat, že se někde objeví.... Já věděl, že to "rouhání" zafunguje Tady se jedny vylouply. Já jsem momentálně bez střeliva, takže z mé strany jen avízo.... edit: link: http://cgi.ebay.de/BWC-30M-grosse-Armbandu...A1%7C240%3A1318 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem horal
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 taky sem na ne koukal, dokonce premyslel, ze si zadrazim, nicmene uz sem je jednou mel a nakonec odolal.. obavam se, ze ti budou pocitove male, ale uvidis sam, no... kazdopadne congrat, krasny kousek, a za tu cenu bez debat
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 To je snad nejmenší pouzdro, do kterého jsem viděl nacpaný Unitas. Nebo někdo víte o něčem menším?
tombed Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 pěkné a za dobrou cenu...gratulace.... tak kdyby ti byly náhodou neseděly... se hlásím dopředu
horal Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Jsou super a pod manžetu košile akorát.
pavel23 Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Pěkné a gratulace. Jaký mají průměr? Už jsem to našel 41mm. Upraveno 13. března 2009 uživatelem pavel23
skalis Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Kibi, gratulace. BWCcka maji neco do sebe. Mne se nejvic libi verze s cislicemi (taky svetla), ale tahle Tvoje je hnez za ni. Fotku jsem si vypujcil od Kubsona z Chronoshopu, snad se nebude zlobit
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Fotku jsem si vypujcil od Kubsona z Chronoshopu, snad se nebude zlobit Kdes ji tam našel? EDIT: Už jsem ji našel taky. Já myslel, jestli tam nemá sekci bazar nebo prodává nějaké NOS a ony jsou v záhlaví. Upraveno 13. března 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) kibi bezva, pochlapil ses . Podle mě asi to nejlepší, co jsem vyčetl z Tvého podpisu. Upraveno 13. března 2009 uživatelem Snow
pikec Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Tak jsem se stal taky majitelem BWC. Jsou od Kibiho. Moc mu díky a mám VELKOU VELKOU radost. Ten tikot to je slast pro uši. Prosím o různá info (kdy se tento typ vyráběl, počet vyrobených kusů atd...)
pikec Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Tak ještě jedna fotečka po vyleštění toho škrábance na sklíčku. Jak už jsem psal zde, vyleštěno commandantem.
Bask Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tak a teraz daco starsie. Dostal som jedny prastare BWC-cka. Stary vrak, ale stroj bol v poriadku. Bolo mi ich luto a tak som sa pustil do malej rekonstrukcie. Indexy som musel namalovat znovu, ale to "BWC" by som uz nezvladol, takze su bez napisov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Zkusím refresh starých fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se