Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
no ked tak nad tym prmyslam tak by to nemusela byt ani vymena ... ja by som tie cierne kludne aj kupil :)

Já bohužel myslím, že tyto černé jsou jediné, které zde na fóru zatím někdo představil.

Četnost výskytu velkých BWC na eBay byla minulý rok dva kusy .... !!!!

Světlé jsou častěji vídané. A častěji světlé s "čárkovými" indexy.

Rozměrové dispozice prověřeného Unitasu 6498 dělá estetické divy zajímavé i dnes.

Nezbývá jen než čekat, že se někde objeví....

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Já bohužel myslím, že tyto černé jsou jediné, které zde na fóru zatím někdo představil.

Četnost výskytu velkých BWC na eBay byla minulý rok dva kusy .... !!!!

Světlé jsou častěji vídané. A častěji světlé s "čárkovými" indexy.

Rozměrové dispozice prověřeného Unitasu 6498 dělá estetické divy zajímavé i dnes.

Nezbývá jen než čekat, že se někde objeví....

Já věděl, že to "rouhání" zafunguje :thumbsup_anim:

Tady se jedny vylouply.

Já jsem momentálně bez střeliva, takže z mé strany jen avízo....

edit: link:

http://cgi.ebay.de/BWC-30M-grosse-Armbandu...A1%7C240%3A1318

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem horal
  • po 4 týdnech...
Odesláno

taky sem na ne koukal, dokonce premyslel, ze si zadrazim, nicmene uz sem je jednou mel a nakonec odolal.. obavam se, ze ti budou pocitove male, ale uvidis sam, no... kazdopadne congrat, krasny kousek, a za tu cenu bez debat

Návštěvník Kamil
Odesláno

To je snad nejmenší pouzdro, do kterého jsem viděl nacpaný Unitas. Nebo někdo víte o něčem menším?

• po 4 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Fotku jsem si vypujcil od Kubsona z Chronoshopu, snad se nebude zlobit

Kdes ji tam našel?

EDIT: Už jsem ji našel taky. :) Já myslel, jestli tam nemá sekci bazar nebo prodává nějaké NOS a ony jsou v záhlaví.

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

kibi bezva, pochlapil ses ok837.gifok837.gif. Podle mě asi to nejlepší, co jsem vyčetl z Tvého podpisu.

Upraveno uživatelem Snow
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem se stal taky majitelem BWC. Jsou od Kibiho. Moc mu díky a mám VELKOU VELKOU radost. Ten tikot to je slast pro uši. Prosím o různá info (kdy se tento typ vyráběl, počet vyrobených kusů atd...)

• po měsících...
Odesláno

Tak a teraz daco starsie. Dostal som jedny prastare BWC-cka. Stary vrak, ale stroj bol v poriadku. Bolo mi ich luto a tak som sa pustil do malej rekonstrukcie. Indexy som musel namalovat znovu, ale to "BWC" by som uz nezvladol, takze su bez napisov.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...