Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to normální a v podstatě velice potěšující. Znamen to, že poloha nemá na přesnost vliv. Takže pokud bys je nechal poštelovat, půjdou ti pořád přesně a nemusíš řešit, jak je odkládat.

• Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkoušel jsem odkládat na všechny možný způsoby, ale odchylka bezezměn! Je to normální?

Fíííha. Adjusted to five positions? :)

Odesláno

Jak moc se daji poštelovat? Kam s nimi za tímhle účelem? Do Chronoshopu?

V záruce Chronoshop, mimo ni slušný hodinář, dá se třeba i +-1 sec/24 hod, ale chce to machra a ne nějaké jelito, které to odbyde

Odesláno

Osobně tu toleranci nemíním řešit víc, než odkládáním hodinek do určité polohy, nepořídil jsem si mechaniku, abych hlídal vteřiny, jen jsem to chtěl vyzkoušet a zjistil co jsem zjistil, u mejch Štajnů se odchylka nemění, za to u Seiko SNZF který mají odchylku různě, ale většinou -2sec!24h., to po 3 dnech dohoní odložení na dýnko za 8h. Na naprostou přesnost mám pilotky Citizen Eco-Drive :)

Odesláno

V záruce Chronoshop, mimo ni slušný hodinář, dá se třeba i +-1 sec/24 hod, ale chce to machra a ne nějaké jelito, které to odbyde

Diky za info. Jsem po zaruce, hodinky jsem navic koupil přímo u výrobce v Německu, snad předpokládám správně, ze pozarucni servis udela Chronoshop take.

Odesláno

Diky za info. Jsem po zaruce, hodinky jsem navic koupil přímo u výrobce v Německu, snad předpokládám správně, ze pozarucni servis udela Chronoshop take.

domnívám se, že po předchozí domluvě asi ano

Odesláno

Pro info - pokud jde o seřízení či servis, v Chronoshopu PO ZÁRUCE vůbec neřeší kde byly hodinky zakoupeny. Seřízení bude trvat zhruba týden. Do telefonu milí a ochotní.

Odesláno

Pro info - pokud jde o seřízení či servis, v Chronoshopu PO ZÁRUCE vůbec neřeší kde byly hodinky zakoupeny. Seřízení bude trvat zhruba týden. Do telefonu milí a ochotní.

Tak paráda. Snad se dílo podaří

Odesláno

Přidávám svou zkušenost se Steiny GMT Ocean One blue red neboli Pepsi. Skvělý poměr cena/výkon. velmi dobré zpracování, ETA šlape přesně, udělají tak 2sec/24hod vpřed. Ve vodě už také byly a problém s tím nemají :)

Ahoj, jakou mas zkušenost s lunetou? Na stránkách výrobce jako materiál uvádí edelstahl, takze ani keramika ani hliník? V příslušenství na tehle model (červená - modrá) ale prodavaj jen hliníkovou lunetu. Takze co? Nevis z jakého to je materiálu? Mam Ocean One v černý s keramickou lunetou a super zkušenost - porad vypada jako nova, žádný škrábanec, mam je temer tri roky a nosim je skoro každy den. Diky.

• po měsíci...
Odesláno

Mam hodinky Ocean One Black. Jsem nadmiru spokojeny. Mam je necely tyden, takze zatim velike nadseni neopadlo, a delaji me jen radost. Dokonce uz vic lidi me reklo, ze mam pekne hodinky, coz taky potesi :)

Co se tyka presnosti, ted jsem to meril behm 4 dnu, a jsem -7 sekund, coz si myslim ze je velice dobre. Nevim jak je to u hodinek, ale myslim si, ze asi az se strojek trosku zajede, tak by se to mohlo par sekund zrychlit a bude to uplne luxusnu. Jeste budu muset zkusit hodinky ruzne odkladat na noc, aby dohnaly ztratu. Ale to me nejak netrapi, protoze to jsou zanedbatelne hodnoty pro me.

Odesláno

Pánové, do Prahy to mám z ruky; chci se zeptat, zda by měl někdo z vás na ukázku svoje Steiny Ocean v Olomouckém kraji, popř. v Opavě. Děkuji za nabídky.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Hele, proč je zde Steinhart veden v německých hodinkách, když má na cifru Swiss Made a je vyráběn ve "Švajcu"?

https://www.chronoshop.cz/steinhart/

..asi podobně jako Hamilton v amerických? Museli by pak být asi všichni výrobci co rvou ETU a jinej Swiss strojek do svých hodinek vedený ve Swiss sekci.Mě se nejvíc líbí, když to ladí k sobě..Něměc,Švýcar,Japonec a každej(nejlépe:-) svůj in-house.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...