rorda Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) spiderer napsal: Jsem pro, mozna bych byl obcas jeste shovivavej treba do 1024x768 v prodeji, tam to ma asi i svou logiku, ale petimegovy platna jsou sileny, zvlast kdyz je nekdo jeste dvakrat cituje Me to net doma nesvini, tam je porad velka rezerva, ale stve me jak se nacte stranka, ja si najedu nekam a pak se to vsechno hromadne zmensi a roluju zas jak blazen tam kde jsem skoncilJá jsem taky pro ... Více než 800x600, možná 1024x768 (dal bych klidně hlasovat), jinde než ve fotogalerii a nebo prodejní sekci mazat ... To samozřejmě změnit i v pravidlech ... Navíc jsem pro, už jsem to tu zmiňoval, aby byly v prodejní sekci fotky povinný ... P.S.: A, výborně, koukam, že už je hlasování udělaný ... Upraveno 2. března 2008 uživatelem rorda
Baker Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 (upraveno) Hele jak to hlasovani funguje ? 2 x 13 neni 27 ????? Upraveno 3. března 2008 uživatelem Baker
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Baker napsal: Hele jak to hlasovani funguje ? 2 x 13 neni 27 ????? jo .... pro mně to je taky záhada .... když jsem založil anketu tak tam skočil rovnou jeden hlas jakoby navíc
3dny Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 YPO napsal: jo .... pro mně to je taky záhada .... když jsem založil anketu tak tam skočil rovnou jeden hlas jakoby navíc a proč by systém nemohl vyjádřit svůj názor na věc?
Baker Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Mike. napsal: YPO má hlas za dva. Jako spravny moderator
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Behehe koukám,že na 100 hlasů bych čekal čtrnáct dní - takže dnes ve 21:00 Schaffhausen času ukončuji hlasování = snažte se
Baker Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Snad to nikdo nezpochybni kdyz je jeden hlas neznamy, zatim je to tesne ...
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Baker napsal: Snad to nikdo nezpochybni kdyz je jeden hlas neznamy, zatim je to tesne ... ten hlas "navíc" nehlasoval - takže budeme vycházet z grafu
spiderer Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 A co kdyz to skonci nerozhodne? Tak vytvoris anketu se tremi otazkami, treba a) 1024 800 c) je mi to jedno
Baker Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 spiderer napsal: A co kdyz to skonci nerozhodne? Tak vytvoris anketu se tremi otazkami, treba a) 1024 800 c) je mi to jedno Taky jsem na to myslel, zatim to tak vypada, dead line se blizi.
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 takže super 19:19 žádnou anketu už tvořit nebudu moje doporučení s ohledem na pomalé připojení některých členů je 800x600 budu tolerovat i rozlišení 1024x768 větší fotografie budu mazat - kromě FotoGalerie klidně použijte tlačítko Report pokud mi někde něco unikne je to trochu šalamounské řešení,ale doufám,že spravedlivé
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Peta-Biker napsal: YPO: A sekce prodej? platí to co jsem napsal - pokud bude někdo chtít detaily tak se dají poslat emailem
rorda Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 YPO napsal: platí to co jsem napsal - pokud bude někdo chtít detaily tak se dají poslat emailemNejde jen o detaily, ale fotky v prodejní sekci vůbec ... Dost často se stává, že je prodejní vlákno prosto současnech fotek hodinek, což je u použitejch kousků docela hloupý ...
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 rorda napsal: Nejde jen o detaily, ale fotky v prodejní sekci vůbec ... Dost často se stává, že je prodejní vlákno prosto současnech fotek hodinek, což je u použitejch kousků docela hloupý ... no to už by jste asi chtěli moc .... nebudu a ani nechci pátrat po autentičnosti vložených fotografií ...... pokud jsou vložené fotografie v prodejním vlákně z webu tak si svoje riziko každý nese sám nebo může vznést dotaz na prodávajícího Pravidlem by mělo být,že prodejní inzerát bude obsahovat fotografie
vito Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Dovolte mi takové malé, amatérské postesknutí nad vkládáním fotografií do příspěvku. Dlouho jsem neměl udělanou fotku digitálním fotoaparátem, a když ji konečně mám a chci se pochlubit, tak je zase moc velká a nejde to. Zjistil jsem, že na zmenšování musím mít nějaký zvláštní program, který jako obyčejný uživatel samozřejmě nemám. Je to škoda, že je to takhle složité. Jsem členem ještě dalších diskuzních fór, třeba o zbraních a tam jsem i já, se svým duševním a programovým vybavením bez problémů a bez pomoci obrázek do příspěvku instaloval. Proč je to tady tak složité? Já vím, že pro vás mladší to složité není, ale pro mne ano. Tohle není žádná kritika na provozovatele Chronomagu, já vím, že takoví jako já jsme v menšině, přesto ale.........
budo Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 (upraveno) vito napsal: Dovolte mi takové malé, amatérské postesknutí nad vkládáním fotografií do příspěvku. Dlouho jsem neměl udělanou fotku digitálním fotoaparátem, a když ji konečně mám a chci se pochlubit, tak je zase moc velká a nejde to. Zjistil jsem, že na zmenšování musím mít nějaký zvláštní program, který jako obyčejný uživatel samozřejmě nemám. Je to škoda, že je to takhle složité. Jsem členem ještě dalších diskuzních fór, třeba o zbraních a tam jsem i já, se svým duševním a programovým vybavením bez problémů a bez pomoci obrázek do příspěvku instaloval. Proč je to tady tak složité? Já vím, že pro vás mladší to složité není, ale pro mne ano. Tohle není žádná kritika na provozovatele Chronomagu, já vím, že takoví jako já jsme v menšině, přesto ale......... stahni a nainstaluj si tohle obrázek v tom otevři stiskni CTRL+R nastav velikost 800 x 600 stiskni ENTER stiskni s nebo CTRL+s a ulož zmenšený obrázek PS: když něco nevíš, ptej se googlu - např: KLIK Upraveno 8. května 2008 uživatelem budo
Gilius Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 zmenšit fotky můžeš i v obyčejném malování,které obsahují každé windows......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se