spineshank Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Taky řeším které sebou pak vzít. ..DJe to dilema velký, nejraději bych vzal ty co nemám, tak jsem zkusil dát inzerát. Tak uzivejte zbytek dovci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Díky spine...jj, taky bych vzal nějaký, co nemam... :D a že těch je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Já bych chtěl s hloubkoměrem. ...DTak aspoň vyberu nový ploutve....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 A s vodotriskem... no, mě by tu byly ploutve k hovnu. Voda zas jak křišťál neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 hezkej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Dekuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 tak něco nového foceného dnes na výletě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Gustaf: paradni vylet, kde jsi se toulal? Tento druh fotek mam rad, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 v podstatě za rohem...zřícenina hradu Přimda...a okolní lesy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Tak to se mas, nekdo ma za barakem jen pole a rovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 jo, tak pár malých kopečků tady máme ;-) Krušný hory, Český les, Šumava...cca do 80km od baráku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumbal22 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Krásne hodinky,srdečná gratulácia. Kamarát ich mal v chrone na oranžovej gume a je to úplná bomba. Pred letom po nich asi tiež siahnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 díky, taky jsem se rozhodoval zda oranž nebo černou. Nakonec jsem šel cestou větší univerzálnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Jsem ani nezaregistroval, že máš nové Hamiltony, tož pozdní gratulace :-) Pěkný model, líbí se mi a navíc tu značku mám rád, kdysi dávno jsem od nich měl GMT a byli hodně příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 díky Afri...už to bude skoro rok....a jsem stále spokojenej parchant. No, ale další vlákno na koupi nových už mám založený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 díky Afri...už to bude skoro rok....a jsem stále spokojenej parchant. No, ale další vlákno na koupi nových už mám založený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se