leonid Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Qvido napsal: U Steinhart jsem musel na korunce srazit hrany, první den nošení a ruka skoro do krve U jakého modelu? Předpokládám, že u navB?
RomanP Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Přesně to co popisuješ mi dělají monstra taky, já je paradoxně ještě o jeden dílek tahu rozšířil. Jsou volnější a korunka neútočí na stejné místo. Náznak mozolu tam ale je pořád.
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Zdravím, dnes večer dám na úvodní stránku chronomagu článek na téma gumové pásky a alergie. Bude vhodné, když ke článku na chronomagu následně napíšete své negativní zkušenosti s pásky a kožními problémy. Vaše zkušenosti možná pomohou lidem, kteří toto fórum nečtou. Safi Upraveno 15. května 2008 uživatelem ¨safi
budo Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Před delším časem jsem někde zaslech informaci v tom smyslu, že v místech, kde je pokožka pravidelně dlouhodobě namáhána ve smyslu škrcení, odírání, otlačků a pod. (např. guma u prádla, tah podprsenky,...), tak že v takových místech je zvýšené riziko vzniku rakoviny. Ta informace nebyla z odborného zdroje a nepřikládal jsem ji obzvlášť větší váhu. Myslím, že by bylo lepší ptát se spíše odborníka - lékaře dermatologa.
Balet Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 budo napsal: Před delším časem jsem někde zaslech informaci v tom smyslu, že v místech, kde je pokožka pravidelně dlouhodobě namáhána ve smyslu škrcení, odírání, otlačků a pod. (např. guma u prádla, tah podprsenky,...), tak že v takových místech je zvýšené riziko vzniku rakoviny. Ta informace nebyla z odborného zdroje a nepřikládal jsem ji obzvlášť větší váhu. Myslím, že by bylo lepší ptát se spíše odborníka - lékaře dermatologa. Pokud nosíš hodinky zaškrcené ekvivalentně gumě od trenek, může se nedokrvovat ruka, popřipadě vzniknout krevní sraženina. Rakovina je podle mě blbost.
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 budo napsal: Před delším časem jsem někde zaslech informaci v tom smyslu, že v místech, kde je pokožka pravidelně dlouhodobě namáhána ve smyslu škrcení, odírání, otlačků a pod. (např. guma u prádla, tah podprsenky,...), tak že v takových místech je zvýšené riziko vzniku rakoviny. Ta informace nebyla z odborného zdroje a nepřikládal jsem ji obzvlášť větší váhu. Myslím, že by bylo lepší ptát se spíše odborníka - lékaře dermatologa. Jak se i dočtete článku, existuje alergie na přírodní latex a kaučuk. Platí čím více a déle jste v kontaktu s touto látkou, tím vyšší riziko a závažnost alergie má.
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Takže článek publikován....kdyby jste tam našli nějakou nesrovnalost, dejte mi prosím vědět..ono toto téma není úplně tak jednoduché a přímočaré. Tímto děkuji Viktorovi za předběžné review správnosti
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Baker napsal: Super clanek, diky ! Děkuji :-) prosím napište tam svoje zkušenosti s pásky (zkušenosti typu alergie a kožní problémy). Už je v přípravě další díl:-) Upraveno 15. května 2008 uživatelem ¨safi
Baker Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 ¨safi napsal: Děkuji :-) prosím napište tam svoje zkušenosti s pásky (zkušenosti typu alergie a kožní problémy). Už je v přípravě další díl:-) Bohudik zadne nemam. Slabym clankem u kaucukovych pasky jsou zatim spony, resp. krome typu, kterou mas na fotkach jsem jinou nevidel (krome znackovych remenu).
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Baker napsal: Bohudik zadne nemam. Slabym clankem u kaucukovych pasky jsou zatim spony, resp. krome typu, kterou mas na fotkach jsem jinou nevidel (krome znackovych remenu). Vidíš..to je pravda..to jsem si neuvědomil..a mohl jsem to tam napsat..
Baker Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Treba tato je velmi povedena, pokud vim, neco podobneho dela na sve kaucukove remeny i Sinn, Omega, apod.
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Baker napsal: Treba tato je velmi povedena, pokud vim, neco podobneho dela na sve kaucukove remeny i Sinn, Omega, apod. je krásná.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se