hreba Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Kolegové, stala se chyba. Potratil jsem kupóny a teď manželce chybí Neměl by někdo 2 kusy navíc? Vydávají se naposledy zítra a já už to nemám kam lít, abych nasbíral )) Díky Sent from my iPhone using Tapatalk
Radimk Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Kouknu se v pondělí v šuplíku.. já je povyhazoval při úklidu, ale nacpali mi další..
hreba Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Super. Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk
eskimak Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Ahoj, Platia rovnake ako.na Sk? Ak ano, napis SZ, rovno ti poslem.
hreba Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2017 eskimak:diky, ale bohužel slovenské nefungovaly. To raději pro info, kdyby to chtěl někdo taky zkoušet.
Horhe Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 mám jich hromadu, chceš je fyzicky, nebo stačí ten kód?
eskimak Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Skoda, tak snad niekto pomoze. Ale ked som na zaciatku kazdeho kodu videl SK tak som zacal tusit...
hreba Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2017 mám jich hromadu, chceš je fyzicky, nebo stačí ten kód?stačí ty kody. fyzicky nejsou třeba. sz. díky
hreba Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Pánové nakoupeno. Děkuji za pomoc Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se