Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

A to já myslel, že už ho máš... :-)

Předevčírem jsem málem objednal NT-503. Pak jsem sám sobě vysvětlil, že to nepotřebuju.

Po pár hodinách jsem měl v košíku novější NT-505 s lepším DAC a širší kompatibilitou, který ale taky nepotřebuju.

Resp. budu potřebovat, až začnu překopávat sestavu - bylo by fajn mít NT-505 ve funkci streamer pro Tidal a rádia + DAC převodník pro CD player + digitální předzesilovač pro monobloky. Je to dual mono, má to symetrické XLR výstupy, jsou v tom top-of-the-line čipy od AKM, umí to nakrmit i sluchátka, není to větší než papír A4, nezávisle naměřené parametry jsou už u starší verze špicové, co víc si přát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Duku, když už vymýšlíš nový streamer, má smysl uvažovat o výměně WXAD např. za něco takového https://www.avcenter.cz/Arcam-rPlay-d5898.htm (malá černá krabička schovaná někde vzadu), nebo z toho nic moc víc nedostanu? Podmínkou je wifi a analogový výstup :)

Odkaz ke komentáři

Fakt nevím. Za dvojnásobnou cenu imho nedostaneš dvakrát lepší zvuk. A dost možná nepoznáš žádný rozdíl.

Pozor, není to takový mrňous, bude se blbě schovávat

https://www.stereophile.com/content/arcam-rplay-streaming-dac

https://www.t3.com/features/best-streaming-dac

Tento moment je pro mne důležitý, není nic, co by mi na WXAD nějak vadilo, jen jsem uvažoval, zda se nedá z podobné krabičky dostat přecijen znatelně víc... jasně, plnohodnotný streamer ve stylu Tebou navrhované 503/505 je jinde, ale těm převodníkům ve finále vůbec nerozumím a pokud by něco podobného dělala i nějaká jiná značka (je jich fůry - např. Chord) a výsledek by byl rozpoznatelný na 1. dobrou, proč o něčem neuvažovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud máš čas a chuť, kup to online a máš dva týdny na porovnávání WXAD vs rPlay bok po boku

Možná bych to zkusit mohl...

Supporting files up to 24-bit/192kHz and compatible with DTS' excellent audio-buffing Play-Fi codec, this is a step up in sound quality and cost from the Yamaha and Chromecast.

Odkaz ke komentáři

Předevčírem jsem málem objednal NT-503. Pak jsem sám sobě vysvětlil, že to nepotřebuju.

Po pár hodinách jsem měl v košíku novější NT-505 s lepším DAC a širší kompatibilitou, který ale taky nepotřebuju.

Resp. budu potřebovat, až začnu překopávat sestavu - bylo by fajn mít NT-505 ve funkci streamer pro Tidal a rádia + DAC převodník pro CD player + digitální předzesilovač pro monobloky. Je to dual mono, má to symetrické XLR výstupy, jsou v tom top-of-the-line čipy od AKM, umí to nakrmit i sluchátka, není to větší než papír A4, nezávisle naměřené parametry jsou už u starší verze špicové, co víc si přát

Á, už se také pán chytá, hifi vánoce, pěkně rozhýbeme ekonomiku :clap: U tebe přes nic jiného než TEAC vlak nejede?

Odkaz ke komentáři

Teď to kupovat nebudu, a až budu něco takového potřebovat, nemusí to nutně být TEAC.

Když sem někdo dá tip na něco, co umí streamovat Tidal, umí fungovat jako DAC pro CDP, zastoupí předzesilovač, má to XLR a důsledně dualmono konstrukci a za dobré peníze, tak ať se to klidně jmenuje Yamaha nebo Creek nebo NAD nebo Afri and son :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem dostal svoji hodinku slávy a dávám si včerejší dodávku nových placek. Moby hlasitostí akorát jen tak tak v nerušivé hladině a můžu jen doporučit, super výborný zvuk z toho cédéčka jde :-) Jo a ty bedny se parádně rozehrávají, ten výstup zhutňuje až neskutečně.... YPO, dobré je to, fakt dobré :-) Lepší Zvuk už má na Sezimově 8 poslechové studio, a zrovna jsem si všiml že tam má na poslech od Creeku v sestavě repro s CD50 + koncový zesilovač 50, myslím...možná to je stovka. Skoč si tam ze srandy to poslechnout, má tam mimochodem i dost regálovek a gramců k poslechu, vše za výborné ceny, však víš sám :-)

Dokáže i dobře značky, které v nabídce vůbec nemá, to jen malé doporučení na sympatického pána :-)

post-364-0-22331500-1553183573_thumb.jpg

post-364-0-73918700-1553183579_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Skoč si tam ze srandy to poslechnout, má tam mimochodem i dost regálovek a gramců k poslechu, vše za výborné ceny, však víš sám :-)

výborné ceny .... no ...... deset, patnáct procent dolů je fajn, ale není to výborná cena ......výborná cena je když ti to někdo podá do ruky a řekne "koupil sem to za litr a tady to za litr máš kámo" :D * edit .... nesmí to teda mít reálnou cenu 200,- 

kdybys věděl za kolik sem koupil sestavu https://www.denon.cz/cz/news/news/473 ..... tak tě vodvezou  :lol2:

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

výborné ceny .... no ...... deset, patnáct procent dolů je fajn, ale není to výborná cena ......výborná cena je když ti to někdo podá do ruky a řekne "koupil sem to za litr a tady to za litr máš kámo" :D * edit .... nesmí to teda mít reálnou cenu 200,-

kdybys věděl za kolik sem koupil sestavu https://www.denon.cz/cz/news/news/473 ..... tak tě vodvezou :lol2:

Samozřejmě věci které se prodávají jak housky třeba od Yamahy, tak tam sleva není úplně výrazná. Ale pokud zabrousíš mezi méně prodávané věci od méně profláklých značek které mají doporučenou cenu vyšponovou jak můj děda gumu u svých trenek, tak zvýhodněná cena může vyrazit dech. Tipnu si za tebe, sleva plus mínus 35% z doporučené :-)

Odkaz ke komentáři

.... odpovím ti šalmounsky ..... stálo to CELÝ přesně o šest tisíc víc,než původní yamaha o které jsme si psali v ceně po slevě .... tak a máš celej večer co dělat .......haha .....slevu si vypočítej sám

Odkaz ke komentáři

.... odpovím ti šalmounsky ..... stálo to CELÝ přesně o šest tisíc víc,než původní yamaha o které jsme si psali v ceně po slevě .... tak a máš celej večer co dělat .......haha .....slevu si vypočítej sám

No jo no, tzv. ležák, dvakrát se to vrátilo ve 14denní lhůtě, pak to tam půl roku leželo a nakonec přijela záchrana :-) Samozřejmě si dělám prdelky, buď rád jak si to koupil, draze umí nakoupit každý.....

Odkaz ke komentáři

hele použil jsem jenom tvojí metodu .... byl sem votravnej ..... a ke čtvrtýmu telefonu jsem si otevřel lahev vína, abych byl ještě votravnější .... to je všechno ....noa pak sem pro to jenom zajel

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...