Bodie01 Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Jinak bych Vám všem chtěl tímto poděkovat, kupoval jsem si hodinky a tohle fórum mi hodně pomohlo. Hlavně ve volbě obchodu. Takže Vám všem moc děkuji a zároveň Vás proklínam, protože jsem 10let neměl žádné hodinky a teď uvažuji o koupi druhých během 1 měsíce.
Návštěvník tolja Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Jinak bych Vám všem chtěl tímto poděkovat, kupoval jsem si hodinky a tohle fórum mi hodně pomohlo. Hlavně ve volbě obchodu. Takže Vám všem moc děkuji a zároveň Vás proklínam, protože jsem 10let neměl žádné hodinky a teď uvažuji o koupi druhých během 1 měsíce. Poljoty s kalibrem 3133 a jeho odvozeninami vlastní a provozuje hodně členů fóra, a většinou se shodnou na tom, že je to výborná koupě z pohledu zpracování/výkon/cena. Hodinky Albatros, Blue Angel, Night Hunter, Ruslan, Polar, Jetfighter atd. svým vzhledem kopírují produkci firmy Breitling. Když pohledáš, tak určitě najdeš nějakou recenzi Poljotů 3133
Bodie01 Odesláno 14. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Poljoty s kalibrem 3133 a jeho odvozeninami vlastní a provozuje hodně členů fóra, a většinou se shodnou na tom, že je to výborná koupě z pohledu zpracování/výkon/cena. Hodinky Albatros, Blue Angel, Night Hunter, Ruslan, Polar, Jetfighter atd. svým vzhledem kopírují produkci firmy Breitling. Když pohledáš, tak určitě najdeš nějakou recenzi Poljotů 3133 díky
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 díky Hodně se diskutovalo o designu těchto hodinek. Pravda je, že tam ta inspirace Breitlingem tluče do očí. Poměr výkon cena určitě ok, zkus zvážit, jestli by se za těch 8000,- nedalo pořídit něco, kde by to epigonství nebylo tak markantní. Jsou to poměrně výrazné hodinky.
Stoner Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2008 Mám Poljot Albatros (black) a nedám na ně dopustit, kalibr 3133 paráda. Ještě jsem si k nim přikoupil skleněné dýnko a tak pořád koukám jak se to tam vzadu točí... Dnes bych asi šel i do něčeho jiného, třeba Poljot Aviator II
Martin J Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 , Mám Poljot Albatros (black) a nedám na ně dopustit, kalibr 3133 paráda. Ještě jsem si k nim přikoupil skleněné dýnko a tak pořád koukám jak se to tam vzadu točí... Dnes bych asi šel i do něčeho jiného, třeba Poljot Aviator II Zdravím Ťa . ako si spokojný s kvalitou spracovania hodiniek (case- je zp naozaj nerez? a remienka? Objednal som si totiž tento model ( Blue angel black dial) ďakujem za odpoveď
Stoner Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Zdravím Ťa . ako si spokojný s kvalitou spracovania hodiniek (case- je zp naozaj nerez? a remienka? Objednal som si totiž tento model ( Blue angel black dial) ďakujem za odpoveď Ahoj, kvalita velmi dobrá, pouzdro je opravdu nerez. Jen s vodotěsností opatrně, tech 5 Atm ber s rezervou, po jedné vodní očistě mé maličkosti jsem koukal jak je sklíčko zapařené. A tak hned s nima dolů a šel jsem je dát vysušit. Po aplikaci skleněného dýnka už mají vodotěsnost jen 3 Atm a taky už vím že mám být opatrný Ale třeba mám jen smůlu na kus. Řemínek jsem zatratil už před koupí a hned jsem k nim nechal přibalit nerez tah a hodinky mi přišli s ním a řemínek jen přiložený v sáčku.
Martin J Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Ahoj, kvalita velmi dobrá, pouzdro je opravdu nerez. Jen s vodotěsností opatrně, tech 5 Atm ber s rezervou, po jedné vodní očistě mé maličkosti jsem koukal jak je sklíčko zapařené. A tak hned s nima dolů a šel jsem je dát vysušit. Po aplikaci skleněného dýnka už mají vodotěsnost jen 3 Atm a taky už vím že mám být opatrný Ale třeba mám jen smůlu na kus. Řemínek jsem zatratil už před koupí a hned jsem k nim nechal přibalit nerez tah a hodinky mi přišli s ním a řemínek jen přiložený v sáčku. Dik za odpoveď. aj ja som si dal na ne dať nerez tah ( na model black) a práve kvoli vodotesnosti som volil ocelové dýnko . Objednal som si aj model white - majú iné ručičky ale tie s koženým remienkom ( ako oblekovky) ) 90% svojho času trávim v obleku.... Verím, že uvedený model je dobrá voľba, páčia si mi breitlingy ale kúpiť si ich je blbosť - podľa mňa) lebo by som si už nechcel kupovať iné ))) Zatial mám Tissot T-lord, La Locle, Vostok Europe - mria, arktika, a raketa N1....
bedan Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Mám Poljot Albatros (black) a nedám na ně dopustit, kalibr 3133 paráda. Ještě jsem si k nim přikoupil skleněné dýnko a tak pořád koukám jak se to tam vzadu točí... Dnes bych asi šel i do něčeho jiného, třeba Poljot Aviator II Ahoj. kamarád si chce koupit cenově dostupný chronograf a zalíbily se mu Poljot Blue Angels nebo Hight Hunter. Při pátrání na netu jsme ale nezjistili, zda jsou logaritmické stupnice opravdu funkční, nebo jestli tam jsou napevno natištěné jenom aby to bylo podobné Breitlingu Navitimer. Na jedněch stránkách jsme narazili na text, říkající že luneta u Blue Angel je pevná. To by svědčilo o tom, že stupnice je jenom maketa. Můžete nám někdo poradit? Díky.
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Ahoj. kamarád si chce koupit cenově dostupný chronograf a zalíbily se mu Poljot Blue Angels nebo Hight Hunter. Při pátrání na netu jsme ale nezjistili, zda jsou logaritmické stupnice opravdu funkční, nebo jestli tam jsou napevno natištěné jenom aby to bylo podobné Breitlingu Navitimer. Na jedněch stránkách jsme narazili na text, říkající že luneta u Blue Angel je pevná. To by svědčilo o tom, že stupnice je jenom maketa. Můžete nám někdo poradit? Díky. Na poljot24.de Julián píše, že...feststehender Lunette hat einen verschraubten Boden..... takže to bude asi lapačka pro obdivovatele Breitling, kteří nejsou ochotni vysolit tolik, kolik nástroje profesionálů stojí. Zkus kamarádovi ukázat nějaké šturmanské - jsou osobité, a hlavně jejich vnitřní lunety se otáčejí korunkou na desáté hodině. http://www.poljot24.de/de/search.htm?mode=...mp;categoryId=2
bedan Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Na poljot24.de Julián píše, že...feststehender Lunette hat einen verschraubten Boden..... takže to bude asi lapačka pro obdivovatele Breitling, kteří nejsou ochotni vysolit tolik, kolik nástroje profesionálů stojí. Zkus kamarádovi ukázat nějaké šturmanské - jsou osobité, a hlavně jejich vnitřní lunety se otáčejí korunkou na desáté hodině. http://www.poljot24.de/de/search.htm?mode=...mp;categoryId=2 Já se obávám, že ho přesvědčí zabývat se úvahami o jiných hodinkách pouze zklamání z toho, že si to na Navitimery pouze hraje. Když mi včera ukazoval na netu co si vybral, tak bych řekl, že jsem viděl nádhernou ukázku Pavlovova reflexu nebo nad nějaké závislosti?
rozm3tac Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 naopak....vše je plně funkční..luneta otočná..!!
Jacoppo Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Jinak bych Vám všem chtěl tímto poděkovat, kupoval jsem si hodinky a tohle fórum mi hodně pomohlo. Hlavně ve volbě obchodu. Takže Vám všem moc děkuji a zároveň Vás proklínam, protože jsem 10let neměl žádné hodinky a teď uvažuji o koupi druhých během 1 měsíce. Nejprve trochu poděkování, když jsem Si Poljot Blue Angels chtel koupit (eBay z Ruska), tak sem hledal informace i zde a tak trochu tohle forum přidalo k mému rozhodnutí je nakonec koupit. Sehnal jsem je z Ruska ve verzi s bílým ciferníkem za 4 300 vč. daně, cla a poštovného. Což mne při kvalitě provedení i strojku lehce překvapilo, nechal jsem je ted "prověřit" v hodinářství a orginály to jsou... K hodinkám - pro mne jako laika krásně tikaj, (ne)přesnost je +7 sekund po seřízení v hodinářství na Příkopech kde je i prověřovali, což mně osobně zcela postačuje. Vypadají podobně jako Breitling, luneta je neotočna, na nátah vydržej necelé dva dny, příjemně čitelný... Vodotěsnost - přítelkyni se je porařilo polít vodou na nočním stolku a naštěstí vydžely. S hodinkama jsem dostal solidní dřevěný box, registrační skládanku a manuál v němčině, anličtině, ruštině,... a kupodivu i češtině - ten je ovšem neoriginální, pravdpodobně přídavek prodejce.
Olda335 Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Kde jsi je v Rusku kupoval? Osobně nebo přes net? Táta se chystá na měsíc do Moskvy, tak se ho chystám vyslat na nákupy, ale kdyby byla nějaká pěkná internetová cestička, rád bych ho ušetřil.
Vit Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Ahoj. kamarád si chce koupit cenově dostupný chronograf a zalíbily se mu Poljot Blue Angels nebo Hight Hunter. Při pátrání na netu jsme ale nezjistili, zda jsou logaritmické stupnice opravdu funkční, nebo jestli tam jsou napevno natištěné jenom aby to bylo podobné Breitlingu Navitimer. Na jedněch stránkách jsme narazili na text, říkající že luneta u Blue Angel je pevná. To by svědčilo o tom, že stupnice je jenom maketa. Můžete nám někdo poradit? Díky. Pokud je požadavek na funkční logaritmické pravítko, tak mohu doporučit tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...+naviator+alarm Nemají ovšem chronograf, ale mechanický budík.
radek_0303 Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 (upraveno) Kde jsi je v Rusku kupoval? Osobně nebo přes net? Táta se chystá na měsíc do Moskvy, tak se ho chystám vyslat na nákupy, ale kdyby byla nějaká pěkná internetová cestička, rád bych ho ušetřil. Otázka nebyla směřována na mě ale byl jsem v Moskvě pracovně skoro 4 roky (2001-5), takže vřele doporučuji ať táta zajede na GORBUŠKU (každý Moskvan ví kde to je) - je to obří patrová hala, blízko stanice metra a tam uvidí tolik hodinek pohromadě, že už nikdy potom se mu nic takového nenaskytne. Mě tehdy hodinky nic neříkaly, jen jsem čuměl. Jo a jednou jsem kupoval pro jednoho kolegu do Česka RADO hodinky, které tam byly cca o 1/3 levnější než u nás. K hodinkám dostaneš všechny doklady, krabičky a návody, záručák, vyplněný nebo nevyplněný, jak chceš. Prodávají tam i fejky, ale to oni sami mají označené, že to nejsou originály. Kromě hodinek tam je elektronika, foťáky, cd, dvd, hry, software - ceny směšné. Nikdy jsem nebyl nijak ošizený. To by si tam prodejce dovolil jen jednou. Pokud někde doma najdu mapu Moskvy, označím a naskenuji Ti to. Pokud se nic nezměnilo a není tam dnes nějaký Hypermarket, stojí to za to. Je to tak na celý víkend, a nestihne to projít. Edit: překlep Upraveno 16. března 2009 uživatelem radek_0303
Jacoppo Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Kde jsi je v Rusku kupoval? Osobně nebo přes net? Táta se chystá na měsíc do Moskvy, tak se ho chystám vyslat na nákupy, ale kdyby byla nějaká pěkná internetová cestička, rád bych ho ušetřil. Koupil jsem je na eBay od prodejce "moscowphoto" - 3 hodinky celkem sem u nej koupil -2x Blue Angels a krasny VE Expedition, vse dorazilo vcelku s vybornou komunikaci... Ted koukam este po VE Gaz 14 v cerno-ruzovozlate verzi od prodejce "samogonn" - kamarad u nej nakupoval a tez mel vyborne zkusenosti.
Olda335 Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Otázka nebyla směřována na mě ale byl jsem v Moskvě pracovně skoro 4 roky (2001-5), takže vřele doporučuji ať táta zajede na GORBUŠKU (každý Moskvan ví kde to je) - je to obří patrová hala, blízko stanice metra a tam uvidí tolik hodinek pohromadě, že už nikdy potom se mu nic takového nenaskytne. Mě tehdy hodinky nic neříkaly, jen jsem čuměl. Jo a jednou jsem kupoval pro jednoho kolegu do Česka RADO hodinky, které tam byly cca o 1/3 levnější než u nás. K hodinkám dostaneš všechny doklady, krabičky a návody, záručák, vyplněný nebo nevyplněný, jak chceš. Prodávají tam i fejky, ale to oni sami mají označené, že to nejsou originály. Kromě hodinek tam je elektronika, foťáky, cd, dvd, hry, software - ceny směšné. Nikdy jsem nebyl nijak ošizený. To by si tam prodejce dovolil jen jednou. Pokud někde doma najdu mapu Moskvy, označím a naskenuji Ti to. Pokud se nic nezměnilo a není tam dnes nějaký Hypermarket, stojí to za to. Je to tak na celý víkend, a nestihne to projít. Edit: překlep Ahoj. Reaguji s delším časovým odstupem, ale nemáš, prosím , adresu Gorbušky nebo alespoň přesnější určení? Táta letí 24.5. tak se snad nějakých Poljotů dočkám :-)
ven Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Ahoj. Reaguji s delším časovým odstupem, ale nemáš, prosím , adresu Gorbušky nebo alespoň přesnější určení? Táta letí 24.5. tak se snad nějakých Poljotů dočkám :-) Ahoj, zrovna vcera jsem zakoupila dalsi dvoje Poljoty primo v jejich firemni prodejne. Nachazi se na adrese Marsksistkaja 34. Pozor - vchod je z bocni ulice, trosku spatne se to hleda... vyber maji ale veliky :-) tady je mapicka http://www.romanoff.ru/contacts/
whoelse Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Mohl by se někdo podělit o zkušenosti s nákupem hodinek Night hunter? Asi nejlepší cenu jsem našel tady http://www.poljot1.com/html_chronos/aviator_preview.htm Taky jsem uvažoval o nerez tahu a skleněném dýnku, ale ty jsem v nabídce žádného prodejce těchto hodinek nenašel. Předem díky za vaše připomínky. Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem whoelse
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se