Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Poradte pls diversky, ocelove s tahem, 44-45mm, bily cifr, QUARTZ!, , pokud mozno safir, indexy idealne podobne jako na Seamastrech, bez data (prinejhorsim  i s), 200-300m, cenovo tak do desitky, max 15

diky moc

neco jako

post-3846-0-81324700-1485682662.jpg

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno (upraveno)

Poradte pls diversky, ocelove s tahem, 44-45mm, bily cifr, QUARTZ!, , pokud mozno safir, indexy idealne podobne jako na Seamastrech, bez data (prinejhorsim i s), 200-300m, cenovo tak do desitky, max 15

diky moc

Tak hledám něco podobného na léto, jsem zvědavý na nápady. Chvíli jsem přemýšlel nad Tridenty od Wardů, ale nakonec mi na nich něco vadí,ani nevím co.

Jinak pro tebe budou asi malý, jsou jen 43.

https://www.christopherward.co.uk/c60-trident-300-693504

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

diky za tip, zajimave, ale tah je podminkou, a zapomel jsem dodat, ze bych rad i vystouple indexy ala Seamaster 2220-1

ale tydle ZELO jsou hodne dobry :-)

s-l1600.jpg

Odesláno

waw, ty Wardy, to je presne ono, vadi mi tam ale ten napis a maji podivne rucicky :-(

ale zase rucicky bych tam mohl dat ze Seamasteru :-D

sakra, sakra

c60-43qda2-sokwo-bo_fr.png

Odesláno

waw, ty Wardy, to je presne ono, vadi mi tam ale ten napis a maji podivne rucicky :-(

ale zase rucicky bych tam mohl dat ze Seamasteru :-D

sakra, sakra

c60-43qda2-sokwo-bo_fr.png

No to nový logo se líbí málokomu, možná by se daly sehnat nějaký se starým logem, který nebylo o moc lepší. Ručky se mi celkem líbí.
Odesláno

Tedy, chapu asi pozadavek quartzu, ale osobne, kdybych teda uz neco v tom stylu, tak (jakozto fanousek) Deep Blue, bych sel do techto... http://www.atomictime.pl/product_info.php?products_id=409

Ja vim, ze sem Ti vyfoukl Sun Divery pred nosem (za coz se omlouvam) , ale jsou to taky automaty ;-).

Bohuzel Sun Divery III se s bilym (stribrnym) cifrem nedelaji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

neomlouvej se, stejne se ke mne jednou dostanou :-)

quartz proto, ze mam winder jenom na 4 kousky a je plnej, tedy nejenom proto, ale chci je fakt jenom na litacku obcas nekam, kam mi bude lito brat Ocka

Odesláno

Napadají mě třeba tyhle KINETIC SUN043P1, lehce větší průměr, ale díky prakticky žádným nožkám budou sedět dobře. Není to obyč quartz, ale KINETIC. A kovový náramek by šel dokoupit zvlášť.

Nad těmi jsem přemýšlel také, ale ta velikost mě trochu děsí, to by chtělo zkusit

Odesláno

Nad těmi jsem přemýšlel také, ale ta velikost mě trochu děsí, to by chtělo zkusit

Já právě asi na léto zvolím PADI variantu. Mě osobně jsou trochu velké, ale zvyknu si na to půjdu do nich. 

Odesláno

Já právě asi na léto zvolím PADI variantu. Mě osobně jsou trochu velké, ale zvyknu si na to půjdu do nich.

Ta Padi varianta má jaký označení modelu?

Odesláno

drzme se prosim toho bileho cifru, at se to tady nezvrhne v jamajskou party :-)

ja nasel jeste tyto SEIKO Quartz Diver 6458-600B Mid-sized White Dial, akorat budou asi urcite maly 

uz mam SKX009 Pepsi a uz ty jsou pro me maly, resp. chtel bych o neco vetsi

SEIKO+6458-600B+457472_Bond+Nato.JPG

Odesláno (upraveno)

kdyby nestali takovej ranec, sel bych do techto 2532.20, resp. do quartzovek, ale neda se svitit

s-l1600.jpg

Upraveno uživatelem beeman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...