Ondrej71 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Ondrej71:nadhrny fotky!Vsechno moje oblibene Sinn modely, k naproste dokonalosti uz chybí jen nejake U1/U2/UX Díky
jencekgs Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Krasna prehlidka Sinnu a krasnych fotek. Super vlakno.Jen teda po tech krasnych fotkach se muzu rozloucit s kalendarem:-)
OndraPod Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 jencekgs:Ja myslim ze ta "sponovka" z hute ma hodne slusnou sanci
nividic Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Taky si myslim, toolwatch foto jak ma byt.
El Nano Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Bohapustě vyšumělá denní lumi. skvělá lumeshot !
El Nano Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) nividic přistižen při činu, super! Upraveno 21. února 2017 uživatelem El Nano
nividic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Andy parada, to sou fotky z meho tveho nejoblibenejsiho vyletu
sashator Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Snad to jeste stihnu...Fotky pěkný, ale takovou dálku ti ten kalendář posílat nebudou ta lumi by byla téměř dokonalá, škoda toho mírnýho rozostření a vytažený korunky
AndyAaron Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Fotky pěkný, ale takovou dálku ti ten kalendář posílat nebudou ta lumi by byla téměř dokonalá, škoda toho mírnýho rozostření a vytažený korunkyJa vim, ale chtel jsem si zasoutezit Ta makra jsou takovy Babica styl. Focena setakem s reveznima krouzkama a tahle sada mi bohuzel neni schopna zaostrit na celou fotku rovnomerne. Obcas se z toho da neco vytezit, ale je jasne, ze to rozhodne neni zadne extra umeni
El Nano Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Pánové, čas nadešel. Sešlo se tady spoustu krásných Sinnů a fotek. Vybrat jenom 3 výherce, navíc když soutěž probíhala zde, Facebooku a na Instagramu nebylo jednoduché. Proto jsme se rozhodli přidat ještě jeden kalendář navíc! Výherci za chronomag jsou: Jencekgs za krásnou šponovku z hutěAdaMoss za skvělý detail!Nickolas za wristshot! Za instagram: Nividic! ( pokud se nepletu, tak spolu s gerlén? ) Děkujem všem za účast, příště budem muset asi pořídit víc kalendářů Výherce poprosím, ať se mi ozvou do SZ Upraveno 22. února 2017 uživatelem El Nano
Návštěvník YPO Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 neobjektivní .... protestuju ... hladovka
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Neverim! Diky a blahopreju vsem spoluvitezum A cest vsem zucastnenym...o porazenych, myslim, se neda mluvit.
El Nano Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Presne tak, gratulace! Doufam ze se nam zase podari v brzke dobe zorganizovat neco podobneho! Pokud bude zajem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se