boban Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 To mel bejt jako vtip, nepřipojil se mi smajl, neni to pruda
pRst Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 No Cafe je dost široký pojem asi bych volil jiné hodinky na stavbu z 60 let starého čtyřválu z Japonska a jiné na funglovku RnineT Racer z helmutova Můj Thruxton je taková klasika, tak koukám po klasických oblekovkách alá šedesátky.. ale občas zmoknu/skáču do vody a oblekovky s 10ATM jsou ve švajcu skoro rarita
wizard-ov Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Wardi dělaj celkem pěkné racing hodinky. A navíc ta anglická značka k tomu tak nějak jde ;o)
Leclerc Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Jste houby patrioti! Sice nesplnuji snad jediny z pozadovanych parametru, ale jsou to PRIMky... http://www.prim-shop.cz/produkty/sportovni/prim-rider-ii-52.htm
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 A designera takovejdle hodinek treba muzes normalne potkat na ulici. Beha mne z toho mraz po zadech.
pRst Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Jste houby patrioti! Sice nesplnuji snad jediny z pozadovanych parametru, ale jsou to PRIMky... http://www.prim-shop.cz/produkty/sportovni/prim-rider-ii-52.htm Jo a dokonce i tenhle ingot má jen 5ATM na druhou stranu Orlík II by některé požadavky splňovat mohly, ale bohužel né ty moje
Andrew Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 A designera takovejdle hodinek treba muzes normalne potkat na ulici. Beha mne z toho mraz po zadech.Milisi, myslím, že se Roman I. mýlil
Nestler Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Snad jsem je tady neprehlidnul, ale tady je jeden tip primo na limitku od Zenithu urcenou pro Cafe Racer Sent from my iPhone using Tapatalk
Chocholusik Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 som tu daval fotku dynka... a je to uplne mimo rozpocet
neumann Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Nechci byt OT ale za me nejlepsi hodinky na moto = zadne hodinky. Jsou dve mista kde mi hodinky prekazi motorka a sauna. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nestler Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 To Chocholusik: jj, uz ho vidim. Mimo rozpocet ano, ale autor vlakna chtel i pripadne inspirace drazsich kousku Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladar91 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Hodinky nosi jenom skutristi protoze spechaji do prace Motorka je volnost. Jezdim na oldschool jednobuchu a nad 80km/h se sklapeji zrcatka, uvolnuje se vicko nadrze a upadava registracni znacka. Pro hodinky nic moc prostredi Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Simon Alexander Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Snad bych se zeptal jestli už jsi na motu padnul. Hodinky v tomhle případě jsou průser. Sám by o tom mohl povídat můj kolega co padnul z jara na bordelu co se válí po zimě. Žádnej extra kreš, ale hodinky mu vyrvaly kus zápestí až pomalu k předloktí. Rukavice i bundu v kůži měl, ale hodiny 45mm v průměru se postaraly o bezmála 20 stehů.
Chocholusik Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Takze na moto treba mat hodinky na niecom na suchy zips pokial to dobre chapem ?
shewcza Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Já měl hodinky na tahu. Jel jsem v kratkem rukavu a riflich. 130km/h bum bác. Zlomená klíční kost. A hodinky pryč. Vždycky je to o štěstí. Příště hodinky nemusíš mít a mužeš trefit patníkem na hlavičku ;-)
pRst Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Snad bych se zeptal jestli už jsi na motu padnul. Hodinky v tomhle případě jsou průser. Sám by o tom mohl povídat můj kolega co padnul z jara na bordelu co se válí po zimě. Žádnej extra kreš, ale hodinky mu vyrvaly kus zápestí až pomalu k předloktí. Rukavice i bundu v kůži měl, ale hodiny 45mm v průměru se postaraly o bezmála 20 stehů. 45mm už je fakt dost, předpokládám, že rukáv měl volnější a rukavice ne-sportovní tj. jen po zápěstí(?). Mám bundu na míru od PSI a Prim TV (cca 36x12mm) jsou v ní na delší cesty dost nepohodlné, ale nikam by se nehnuly a polstrování sportovní rukavice + rukáv, by při troše štěstí menší kutálení pobraly. Každopádně souhlas, že i šťastné přihlášení nebývá pod 20k na motorce, 20k na helmě/hadrech a pak těch 20 až třeba 200k na hodinkách může to vyváznutí trochu kalit..
Simon Alexander Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Jezdil na Dukně co hrala ve filmu Tron legacy, takze oblecek na kaficko, rukavice po zapesti. Hodinky na tahu se pekne zahryzly. Za predpokladu, ktery popisujes by ses nemusel bat, ale stejne kdo potrebuje ve chvili jizdy hodinky. To je jen muj nazor na vec. Braval jsem si mensi plastove retro digi od casia. Stejne i ty mensi mi prekazely v rukavicich a rukavu, mel jsem dost tesne hadry.
boban Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 To me nikdy nenapadlo, co hodinky můžou dokázat pri padu. Nikdy jsem nepadnul. Ťuk ťuk. Nosím stary titanový Stormy v quartzu na kozenym pásku co jinak nikdy nikam nenosím, tak si vzdycky říkám, že je vyvencim stejne jako sebe. Ale nejak stejne nevim, jestli to ma smysl, takhle premejslet, protoze stricto sensu by člověk na motorce musel jezdit obalenej plastem a airbagama a pak je na zvážení, jestli to jeste je nebo uz neni ta svoboda, kterou na motorce hledá.. Sam jezdím na anglana, takze kozenice, rifle a kecky. Kdyz jedu dal, mam vysoký boty a kevlarovy kalhoty s chranicema, ale.. neni to uz ono. Celým tim příběhem se snažím říct, ze chápu, ze chce někdo cool hodinky na kafíčko.
boban Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 A tady důkaz, ze hodinky a kafíčko k sobe patrej :-) Ale osobně mam radši tuhle reklamu, i kdyz je bez hodinek Enjoy !!!! :-)
pRst Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Jo ta druhá je ligová přesně vystihuje DGR i cafe mánii.. naštěstí už to opadá a brzo bude cafe, břitva i nepraktické předražené hodinky zase zoufale nemoderní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se