damankapsky Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 IMHO ten průhled na strojek přes ciferník tě za chvíli omrzí. Mně by ale hlavně vadily ty nevkusně ořízlé číslice. Dej tomu vybírání čas a dospěješ k něčemu úplně jinému
luidis Odesláno 16. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Ahoj, s těma rusákama bych neviděl problém.Zajdi se kouknout jsem http://www.tophodinky.cz/page_2.html aby jsi dostal předstvu jak vypadaj,ale musím tě varovat tyhle návštěvy obchodu jsou dost rizikové Díky za radu, vypadá to na pěkné stránky, tam by si už jeden opravdu vybral!
Vit Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Díky, tam se mrknu, vypadá to, že tam toho mají celkem hodně. I když to se mnou trochu škube, nevím jestli se mi rusko bude líbit, pro mě to zkloubení němce s rusem u JUNKERS nebo ZEPPELIN stačí. A navíc mám moc moc rád Led Zeppelin No a vzhledem k tomu, že JUNKERS dělá i kotle a já jako strojní inženýr promovaný v energetice... Aby to pak nevypadalo, že byly jako bonus ke kotlu..... Nevím, nevím, hodinky Dakon by mě asi nenadchly... PS: vím, že Junkers dělal i letadla
luidis Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Aby to pak nevypadalo, že byly jako bonus ke kotlu..... Nevím, nevím, hodinky Dakon by mě asi nenadchly... PS: vím, že Junkers dělal i letadla No ono asi spíše půjde více o ty letadla než o ty kotle, to je pravda
kuba Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 IMHO ten průhled na strojek přes ciferník tě za chvíli omrzí. Mně by ale hlavně vadily ty nevkusně ořízlé číslice. Dej tomu vybírání čas a dospěješ k něčemu úplně jinému Moje řeč.
jackal Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 Mám trochu OT dotaz, na fóru už asi určitě zodpovězený: Jak je to s vteřinovkou třeba u takovýhodle přístroje? Může normálně běhat při vypnutym chronografu?
Foundryman Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 Řekl bych, že vteřinovka je na 9 a běží furt
jackal Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 No jo, to je fakt. Jsem nablblej. Ale je to škoda. Taková pěkná rafička by si zasloužila proběhnout se častějc, než jenom při stopování. Navíc beztak s fingovanym opodstatněním.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se