jenikjejenjeden Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Moc by mě zajímalo co si o tom kdo z vás myslí. Nějací nadšenci chtějí obnovit výrobu hodinek v Ruhle pod novou značkou TUW Ruhla. Kampaň na Kickstarteru byla zdá se úspěšná, tak třeba se jim výroba rozjede. https://www.kickstarter.com/projects/1859408531/tuw-ruhla-watches-comeback-of-a-legendahttp://www.tuw-ruhla.com/ Zdá se, že firemním poznávacím znamením by měl být vodorovný barevný pruh, odvozený z téhož pruhu na hodinkách Ruhla de Luxe z 60. 70. let.Mohlo by jít o cenově dostupný mechanický strojek. Idea je asi podobná, že jako kdysi v NDR hrála Ruhla béčko Glashütte, tak podobně to bude i dnes. Jako byznys model by to mohlo zafungovat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Další zbytečnost s Rondou, i když ne jen s ní Upraveno 17. února 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Mně se ten pruh nelíbí a nějak mi tam úplně nesedí ta datumka, obzvlášť bílá na černým ciferníku, přestože proti tomuto umístění osobně nic nemám, asi je tam navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Ruhly mám, jdou, další nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenikjejenjeden Odesláno 18. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jasně že ty hodinky nejsou pokus o in-house automaty, za tu prodejní cenu kterou plánují by to v Německu ani nešlo. Takovou ambici těžko můžou mít. Ambicí je nabídnout dostupné low-endové automaty se specifickým designem a tuhle ambici imho splňují.Pokud někdo pohrdá Rondou Etou a spol., tak to pro něj samozřejmě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jasně že ty hodinky nejsou pokus o in-house automaty, za tu prodejní cenu kterou plánují by to v Německu ani nešlo. Takovou ambici těžko můžou mít. Ambicí je nabídnout dostupné low-endové automaty se specifickým designem a tuhle ambici imho splňují.Pokud někdo pohrdá Rondou Etou a spol., tak to pro něj samozřejmě není.Etou ale nepohrdám, Rondou již ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ronda je super http://www.ronda.ch/en/movements/mechanicals/ronda-mecano-100/caliber/r150/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ronda je super http://www.ronda.ch/en/movements/mechanicals/ronda-mecano-100/caliber/r150/ano, jediný mechanický kalibr od nich. Ale jsem rád, že to jinak bereš ironicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Za sebe muzu rict, dobrej napad, ozivit tuhle znacku, ale ten model mne moc nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenikjejenjeden Odesláno 19. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Přiznávám, že jsem v tomhle lama, proč by měl být mechanický strojek od Rondy v rámci své kategorie něco podřadného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Přiznávám, že jsem v tomhle lama, proč by měl být mechanický strojek od Rondy v rámci své kategorie něco podřadného?o mechanice ale nebyla řeč, ta bude asi klon ety 2824. Mysleli jsme na quartzy s 1 kamenem, hlavně swiss parts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenikjejenjeden Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jasné, ale kromě Rondy tam jsou i modely s automatickými strojky, vypadá to na Seiko NH-35, možná že vzhledem k dostupnosti by mohli osazovat i ty mech. Rondy, ale nepátral jsem po tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se