Přejít na obsah

Kauza Barbory Škrlové.  

68 hlasů

1. 1. Zajímá vás kauza Barbory ?krlové?

• Ano, zajímá - v?dycky si rád poslechnu, za koho se zase vydávala a kdo koho zneu?íval.
      13
    • Je mi to fuk, nevadí mi to, ani to nesleduji (nebo ani nevím, o ?em je ?e?).
      13
    • ?tve m?, ?e je toho ka?dej den plná televize, rádio, i noviny.
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zase je celý týden všude plno nesmyslných zpráv o této neblahé kauze. Začíná mě to štvát a docela by mě zajímalo, co si o tom myslíte Vy, kolegové.

Odesláno

Mě to připadá jako naprosto elementární ukázka mlžení. V té uměle vytvořené mlze s nádechem tajemna (tajemná sekta) se nádherně ztrácí to co by nás rozhodně nemělo nechat v klidu. A to napříč hodinkovým spektrem.

Odesláno
  Kupa54 napsal:
Mě to připadá jako naprosto elementární ukázka mlžení. V té uměle vytvořené mlze s nádechem tajemna (tajemná sekta) se nádherně ztrácí to co by nás rozhodně nemělo nechat v klidu. A to napříč hodinkovým spektrem.

... hm a korunu tomu dala Nova s podkresem hudby z Akt X....

Návštěvník YPO
Odesláno

Barbora Škrlová se narodila v Nevadě, konkrétně v oblasti Area 51 :alien1: a její tatíček si na ní teď mastí kapsu :) .......

jsem zvědavý zda tuhle story někdo rozplete

Odesláno
  YPO napsal:
Barbora Škrlová se narodila v Nevadě, konkrétně v oblasti Area 51 :alien1: a její tatíček si na ní teď mastí kapsu :) .......

jsem zvědavý zda tuhle story někdo rozplete

... jedině Standa Motl nebo Janek Kroupa :-))

Odesláno

Já tu kauzu sleduju, páč čekám, kdy vyjde najevo, že třiatřicetiletá Barbora Škrlová, je ve skutečnosti chlap, který se jmenuje Lukáš Novák a je mu 23 :thumbsup_anim: A pak se zjistí, že to on je vůdcem tajné sekty a v Norsku byl na tajné schůzi norské skupiny, se kterou plánují útok na USA.

Odesláno

Spíš mi přijde neskutečný, že na tom tak dlouho policie dělá a neni schopná rozumnejch závěrů, natož to nějak rozklíčovat ...

Odesláno
  rorda napsal:
Spíš mi přijde neskutečný, že na tom tak dlouho policie dělá a neni schopná rozumnejch závěrů, natož to nějak rozklíčovat ...

To je na tom případu jediný, co mi divný není - jsme v ČR rordo ! ! !

Odesláno
  vor napsal:
Pokud Policie cca. půl roku studuje spis, tak tak do 5 let budou vědět, jestli je žena nebo muž. :D

To zjistim během 5 vteřin i já. Jí kopnu mezi nohy a hned je jasno :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno

Někdy se mi zvedá kufr z toho, co jsou některá individua ochotná a schopná udělat pro pár špinavejch zlaťáků. Zneužívat někoho, kdo se nemůže bránit je hnus všech hnusů umocněný tím, že se jednalo o vlastní děti a příbuzné trýznitelů. :giljotiini:

Odesláno

Barbora Škrlová....alias Davídek.....alias Anička......no nevim jak vám, ale mně se zdá, že je to mimozemšťan....... :alien1:

Odesláno

Nevim, co si o tom mam myslet.

Vim ale, ze ac jsem velmi mirumilovny clovek a na zasadu "oko za oko..." si moc nepotrpim, tak lidem, ktery jsou schony provadet neco takovyho detem, bych provadel neco velmi oskliveho a bolestiveho, a to hodne dlouho. Takova lehci inspirace stredovekem...

Kdykoliv na tuhle kauzu narazim, tak v sobe cejtim naprosto vyjimecnou miru agrese a nenavisti.

Odesláno

Hltám to, je to jedna z nejlepších detektivek, co jsem kdy viděl, čet..... Opravdu perfektně napínavý, tajemný, hrůzostrašný, děsivý. Doufám, že případ dosáhne na pointu a spravedlivý happyend.

Policii bych nijak extra nekritizoval, protože mám pocit, že byli tuším po Klokánku první (státní orgám úplně první), co se nedali manipulovat, jen napálit. Teď bych spíš dokonce řek, že poměrně rafinovaně využívají médií. Mám tušení, že to zazdí soudci, jako vždycky.

Odesláno

je to mimozemšťan. Já už dávno říkám že už přistáli a sežerou nás. Zajímavý je že do dětského střediska přijde "dítě" z prokazatelně krizových podmínek a oni neudělají zřejmě vůbec žádnou lékařskou prohlídku.Nejen že nezjistili vlastně nejzákladnější identifikační znak,tedy pohlaví, ale co kdyby to bylo doopravdy týrané dítě? Asi by koukali jak sůvy až by jim tam to dítě zkolabovalo třeba na následky otřesu mozku nebo vnitřního zranění.

Odesláno
  Onyx napsal:
Barbora Škrlová....alias Davídek.....alias Anička......no nevim jak vám, ale mně se zdá, že je to mimozemšťan....... :alien1:

Když Davídek i Anička, tak to je obyčejný hermafrodit. ;)

Odesláno

Říkejte si co chcete, třeba že sem brutální, ale já bych celou Barborku zešvihal masivní sukovicí do jelit takovým způsobem, že by zazpívala jako kytara pod rukama nadrženýho španěla pod balkónem. A ono by se hned vidělo, koho kreje. :gun_bandana: :axehead: :rifle: Já tadyto ťu ťu ňu ňu s gaunerama nemám rád. A ona něco ví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...