Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 268
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Vit

.

Odesláno

Já si to myslel, že budeš mít odsledováno. Mimochodem dost dobré hodnoty, zejména korunkou nahoře. To se až nechce věřit, že ten strojek "ujede" jen pár vteřin do plusu při pravidelnějším nátahu.

Díky.

Odesláno

U tohoto se vždycky pozastavím, jakou vlastně má ta vteřinovka sílu, že zvládne takový tření. U těch srdíček je to ještě o level dál.

Chápu, že na jedné celé minutě to bude srovnané, ale zajímaly by mě nějaké krajní hodnoty v nejnamáhanějších pozicích.

Odesláno
  V 27. 11. 2020 v 14:12, Sphinxx napsal:

Já si to myslel, že budeš mít odsledováno. Mimochodem dost dobré hodnoty, zejména korunkou nahoře. To se až nechce věřit, že ten strojek "ujede" jen pár vteřin do plusu při pravidelnějším nátahu.

Díky.

Rozšířit  

Davide, nakonec jsem skončl u 24 hodinového intervalu, protože bych si musel přesně hlídat čas, kdy hodinky natáhnout a pokaždé by to bylo v jinou denní dobu.
Na to už nemám dostatečnou chronomarskou kázeň (když jsem to slovo viděl napsané, připadalo mi divné, znám ho spíše v negativu, ale snad ještě platí VIZ).

V 27. 11. 2020 v 14:31, bandicoot napsal:

U tohoto se vždycky pozastavím, jakou vlastně má ta vteřinovka sílu, že zvládne takový tření. U těch srdíček je to ještě o level dál.

Chápu, že na jedné celé minutě to bude srovnané, ale zajímaly by mě nějaké krajní hodnoty v nejnamáhanějších pozicích.

Rozšířit  

Škoda, že šla tato komplikace do dámského modelu, kde většinou nemá tato technická finesa technicky zdatné majitele, který by ji ocenil.
(technicky zdatné dámy prominou, vím, že bílé vrány existují)

Odesláno

Děkuju Davide, kromě ořezání a odstranění smítek je ta fotka skoro bez úprav, tak jak vylezla z mobilu.
Tak zářivou stříbrnou jsem neviděl ani na hodinkách, ktré mají ručky a indexy z bílého zlata.

Odesláno

Děkuju Davide, jsem rád, že má toto vlákno minimálně jednoho věrného čtenáře.
Pokusím se tě nezklamat.

Vit_ML_RC_2021202_01.jpg

Odesláno

Díky kocourovi i Amstafovi (nebo se pletu?).

Davide, ta poslední je zrcadlovkou Canon 650 a obyčejným setový objektivem s nezikroužky Kenco.

Odesláno

Amstaff, správně. :D

Díky, fakt ot vypadá super, v neděli se chystám do hodinářství a tam si prohlédnu, co nového u Masterpiece kolekce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...