Vit Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 (upraveno) Nejenže mají hezký předek, zadek, ale mají i krásně tvarované boky. Navíc levitují kousek nad rukou. Upraveno 7. prosince 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Budu se opakovat: Moc krásné fotky výjimečných hodinek. Je radost koukat se na fotografie od někoho, kdo umí (na rozdíl od pisatele) fotit. A abych se vyjádřil k ML a Masterpiece řadě - mě směr (kterým se vzhled nových kusů ubírá) dosti mrzí, ML je obecně moje oblíbená značka, ale celkově mi přijde, že vzhled není v poslední generaci (možná dvou, pokud člověk přihlédne i k běžné produkci) zdaleka tak jasně čitelný a vyvážený, jak byl. Přijde mi to malinko jako úkrok směrem k 70 letům - barvičky, kresbičky atp., směr a vzhled se tím za mě dosti nivelizuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Díky, vidím to stejně, podle mě tato komplikace vypadá nejlépe v kontrastním, monochromatickém, 2D provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Tak jsem tady zase zavítal po čase a navedlo mě sem vedlejší vlákno, jsou peckovní, ale to už víme. Obvzlášť se mi líbí "kávičková" fotka z 12.března, moc pěkné to máš, pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Díky Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tohle je prostě nevšední podívaná a když jim na focení sundaváš to sklíčko výsledek je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se