golfik Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Zajímal by mne Váš názor na barvu ciferníku hodinek RW.Jsem před posledním krokem objednáním ze Švýcarska a mé závěrečné dilema je v barvě ciferníku.Chtěl bych znát Váš názor na barvu ciferníku,kterou by jste preferovali,ať už z vlastní zkušenosti,vkusnoti,sladění s oblečením,praktičnosti atd. Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
redd Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Já bych je musel vidět vedle sebe naživo.. (tak to jsem ti pomohl, co?)
golfik Odesláno 17. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Nejhorší je, že naživo jsem viděl jen ty s šedým ciferníkem a nikde na netu jsem nemohl najít foto jiné než posílám,třeba na ruce nebo něco podobného
PietroSVK Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 Tak pri tejto dileme by som volil čierny ciferník do tmavého obleku (bussiness štýl), ak ale nosíš iné farby oblekov príp. aj na bežné nosenie by sa potom skôr hodily aj s tým sivým. Ak ich budeš predávať daj vedieť, vyzerajú fakt božsky
l3stat Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 je to těžký černá je klasičtější ale něco mi říká zě ty šedý bych měl doma radči
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 Já bych volil jednoznačně šedou, je to barva, která ladí skoro se vším. A černý ciferník má skoro každý. Viděl jsem naživo několik hodinek Perrelet s šedým ciferníkem a byla to paráda!
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 Možná je to fotkou, ale ty barvy jsou si tak blízko, že bych to neřešil. Z tebou uvedených bych asi volil černou, ale souhlasím s Kamilem, že Perrelet v šedé barvě byl nádherný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se