andrew42 Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 http://www.mcgonigle.ie/ Úžasný ciferník, vynechaná dvanáctka je skvělý nápad...co říkáte? Nádhera, ale za ruční práci se platí.... V platině to máme za plus mínus 120,000 eur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 http://www.mcgonigle.ie/ Úžasný ciferník, vynechaná dvanáctka je skvělý nápad...co říkáte? Nádhera, ale za ruční práci se platí.... V platině to máme za plus mínus 120,000 eur... Otázka osobního vkusu...Me se to moc nelibi, za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Vůbec se mi nelíběj, Brrrrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Trochu jako McDonald reklama Ale nic ve zlém,vkus má každý svůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 http://www.mcgonigle.ie/ Úžasný ciferník, vynechaná dvanáctka je skvělý nápad...co říkáte? Nádhera, ale za ruční práci se platí.... V platině to máme za plus mínus 120,000 eur... Zdá se mi to, nebo okolo 12-ky a mezi 4 a 8 není sklíčko? Mně se nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Děda Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 tak za ty peníze bych si koupil hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Tohle jsou hodinky do vitríny, ne na ruku, aspoň dle mýho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Zdá se mi to, nebo okolo 12-ky a mezi 4 a 8 není sklíčko? Mně se nelíbí. sklicko tam je, ale transparentni cifernik chybi ne, ze by se mi libily, ale jsou rozhodne zajimave a neokoukane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Na mně tahle techncistní moderna nepůsobí nikdy moc dobře. Bez úmyslu urážet to na mně působíobdobným dojmem jako třeba sezonní produkce Swatchek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Vynimočne suhlasim s davom,toto naozaj nie a za 120k (ja viem,že ma zabijete) už mam JLC Minute Repeater Antoine LeCoultre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Urcite su zaujimave. Cena je relativna, ak vezmeme do uvahy materialy a hlavne to, ze ide o rucne dekorovany, zostaveny a nastaveny tourbillon so 110 hod. rezervou. Pevne verim, ze sa najde nejeden irsky lokalpatriot (a nielen ten), co si ich kupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 velmi pekne hodinky ze sekce independetwatch, ale jsou to hodinky irske provenience a nejak nerozumim tomu proc jsou ve vlakne nemecke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Abych rekl pravdu, tak me se ty hodinky celkem libi, tedy krome pozdra, to se mi nelibi vubec, rozhodne jsou designove zajimavy a neotrely. 120.000 ecek je hodne, to bych za ne nedal, ale za me tak z 50% ano, prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se