synek Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) to guzmic: díky za tip, ale jak jsem psal výše, s lunetou se mě hodinky nelíbí, jinak mám Lum-Tec B32 Combat, které svítí podobně jak Seiko. Chci ještě hodinky s tritiem nejlépe s T100.to JanNovakJan: nerozumím poznámce z ciziny a s Rondou (předražené?), Luminoxy, Trasery mají také strojek Rondu. Na mých B32 Combat je také Ronda a ty mě dělají +3 sec/měsíc a šlapou bez problémů. Tož tak. Upraveno 9. března 2017 uživatelem synek
JanNovakJan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ronda není nic extra a nejenom já můžu potvrdit, že se občas některé kousky vrací do servisu i opakovaně (výměna celého strojku), takže při nákupu zvenku by to mohl být problém.
synek Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Aha, tak díky za informaci. To jsem nevěděl.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Volal mne někdo? V jedněch hodinkách Ronda 705 měněna 8x za dva roky, v druhých Ronda 515 4x za rok a půl - vždy celý, bo neopravitelný kalibr.
synek Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Chlapi, vy mě strašíte - jak to tak čtu, asi nekoupím nic.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Chlapi, vy mě strašíte - jak to tak čtu, asi nekoupím nic.Neboj, pak tu zase na druhou stranu jsou lidé, kteří mají v hodinkách Rondu a vše ok... Nicméně, jistě jsou hodinky s lepšími kalibry
synek Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 to Frostie: tož poraď jaký kalibr doporučuješ
JanNovakJan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Nedávno tady s tritiem T100 byly nějaké automaty Aragon a měly kalibr Seiko (automat). Dokonce snad šel i safír za příplatek. Musel bych to dohledat.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 to Frostie: tož poraď jaký kalibr doporučuješQuartzový či mechanický? Pokuď quartz, tak třeba Etu, Miyotu,Isu, Seiko... U mechaniky také Etu, Seiko, i Miyota tam má třeba 9015...
synek Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 to Frostie: No, quartz a nejlépe s tritiem T100.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 to Frostie: No, quartz a nejlépe s tritiem T100.třeba ten Vostok Europe, co ti už radil Vraby, zde: http://www.vostokwatches.cz/
guzmic Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Má to těžký, chce baterky a tritium t100. Potom fakt vychází ty Nite za 320 liber.
ondra_v Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Já mám Traser P 6600 Automatic Pro, koupené v USA. U výrobce jsem si prodloužil záruku na 3 roky. Pak se mi přestaly jít, přinesl jsem je k českému zastoupení, hodinky opravily v rámci záruky (byl vypadlý rubín). Možná by Vám vyhovovaly P 5900 Type 3 https://www.traser.com/cs-cz/p-5900-type-3,d-26.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2017 uživatelem ondra_v
synek Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2017 to Ondra_v: díky za typ, ale ty mají jen průměr 37 mm (malé). Já sháním těch 44 mm.
AndyAaron Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 A 42mm by nestacilo? Jak mas velkou ruku? https://www.traser.com/cs-cz/officer-pro,d-110.html
synek Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 to AndyAaron: díky za typ, na ty jsem se již také díval a celkem se mě líbí, ale je tam Ronda, toliko zde nedoporučovaná,mají průměr jen 42 mm a nemají tritium T100. Jinak mám ruku něco málo přes 19 cm.
ondra_v Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Firemark F1096 43 mm Hledal jsem hodinky s Tritiem, ale zjistil jsem, že jich až tak moc v nabídce není. Jsem zvědav, pro jaké se rozhodnete. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra_v Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 (upraveno) Právě to řeší bratranec, bude mít 18 let. Mechaniky nechce, studuje ,průmyslovku. Má tlustší ruku než já, tak přemýšlí o http://www.hodinkytraser.cz/traser-p-6508-code-green/ nebo http://www.hodinkytraser.cz/traser-p-6508-code-green/ Ale tyto jsou jiné než původní Nite, které by se bratranci také zamlouvaj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2017 uživatelem ondra_v
guzmic Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Už to tu tazatel psal, nechce otočnou lunetu a chce velikost 44 mm jestli si dobře pamatuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se