Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to guzmic: díky za tip, ale jak jsem psal výše, s lunetou se mě hodinky nelíbí, jinak mám Lum-Tec B32 Combat, které svítí podobně jak Seiko. Chci ještě hodinky s tritiem

nejlépe s T100.

to JanNovakJan: nerozumím poznámce z ciziny a s Rondou (předražené?), Luminoxy, Trasery mají také strojek Rondu. Na mých B32 Combat je také Ronda

a ty mě dělají +3 sec/měsíc a šlapou bez problémů. Tož tak.

Upraveno uživatelem synek
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ronda není nic extra a nejenom já můžu potvrdit, že se občas některé kousky vrací do servisu i opakovaně (výměna celého strojku), takže při nákupu zvenku by to mohl být problém.

Odesláno

Volal mne někdo? V jedněch hodinkách Ronda 705 měněna 8x za dva roky, v druhých Ronda 515 4x za rok a půl - vždy celý, bo neopravitelný kalibr.

Odesláno

Chlapi, vy mě strašíte - jak to tak čtu, asi nekoupím nic.

Neboj, pak tu zase na druhou stranu jsou lidé, kteří mají v hodinkách Rondu a vše ok... Nicméně, jistě jsou hodinky s lepšími kalibry

Odesláno

to Frostie: tož poraď jaký kalibr doporučuješ

Quartzový či mechanický? Pokuď quartz, tak třeba Etu, Miyotu,Isu, Seiko... U mechaniky také Etu, Seiko, i Miyota tam má třeba 9015...

Odesláno

Má to těžký, chce baterky a tritium t100. Potom fakt vychází ty Nite za 320 liber.

Odesláno (upraveno)

Já mám Traser P 6600 Automatic Pro, koupené v USA. U výrobce jsem si prodloužil záruku na 3 roky. Pak se mi přestaly jít, přinesl jsem je k českému zastoupení, hodinky opravily v rámci záruky (byl vypadlý rubín).

Možná by Vám vyhovovaly

P 5900 Type 3

https://www.traser.com/cs-cz/p-5900-type-3,d-26.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ondra_v
Odesláno

to AndyAaron: díky za typ, na ty jsem se již také díval a celkem se mě líbí, ale je tam Ronda, toliko zde nedoporučovaná,mají průměr jen 42 mm a nemají tritium T100. Jinak mám ruku něco málo přes 19 cm.

Odesláno (upraveno)

Právě to řeší bratranec, bude mít 18 let. Mechaniky nechce, studuje ,průmyslovku.

Má tlustší ruku než já, tak přemýšlí o

http://www.hodinkytraser.cz/traser-p-6508-code-green/

nebo http://www.hodinkytraser.cz/traser-p-6508-code-green/

Ale tyto jsou jiné než původní Nite, které by se bratranci také zamlouvaj.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem ondra_v
Odesláno

Už to tu tazatel psal, nechce otočnou lunetu a chce velikost 44 mm jestli si dobře pamatuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...