---- Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Zdravím pánové, která z těchto manufaktur si myslíte,že má větší prestiž?Osobně se mi velmi líbí od ETERNY ze serie Kontiki model Four-hands XXL.Díky za Vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Podle mého skromného názoru jednoznačně Eterna, skvělý výběr , krásný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
---- Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Jo jo,taky je to můj horký kandidát.Jinak verze s krokodýlím řemenem je k mání za 1315eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 za mě taky eterna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 (upraveno) Na tý korunce je rozpláclá nějaká beruška, či co. Upraveno 18. ledna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Na tý korunce je rozpláclá nějaká beruška, či co. Jo, sluníčko pětitečný... Osobně si myslím, že KonTiki jsou v tomhle duelu jasnej vítěz. Kdyby tam nebyl ten kalendář, byly by to dokonalý sportovní hodinky a měl bych je na seznamu hodně vysoko. Tím datem to soduruzi z Eterny docela zabili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Jo, sluníčko pětitečný... Osobně si myslím, že KonTiki jsou v tomhle duelu jasnej vítěz. Kdyby tam nebyl ten kalendář, byly by to dokonalý sportovní hodinky a měl bych je na seznamu hodně vysoko. Tím datem to soduruzi z Eterny docela zabili... Presne tak, to datum je jediny co jim pro me trochu ublizuje na krase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Eterna - jsou krásný, to datum mě naopak vyhovuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 jestli jde o prestiž, tak dle mého jednoznačně BM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 (upraveno) Datum jako takový mi nevadí, ale bez té fialové "31" bych se tedy rozhodně obešel. Jinak hodinky krásné. Upraveno 18. ledna 2008 uživatelem Ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Já radši Baume & Mercier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 kvuli tomu kalendari sem do nich nikdy nesel, a hlavne ten zvlastni cifernik... nicmene stale nad nima uvazuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
---- Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 [en první model,se manuálním nátahem,jsem měl ve Vídni na ruce.Hodinky hezké,ale nějak mě prostě nezaujaly,nejsou ničím zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Já radši Baume & Mercier. Ja tiez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Já radši Baume & Mercier.Tak, tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tak, tak ... ja taky tak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Podle mého skromného názoru jednoznačně Eterna, skvělý výběr , krásný model. Naprosto souhlasím. Kdysi jsem uvažoval, že si koupím Eterna Monterey, ale do ČR je v té době dovážela jen nějaká brněnská firma, a to pouze podle výběru z katalogu (alespoň tento model); takže s ohledem na cenu jsem nechtěl riskovat, že mi na nich v reálu bude něco vadit, a koupil jiné. Mimochodem - kde se teď v ČR dají koupit Eterny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Naprosto souhlasím. Kdysi jsem uvažoval, že si koupím Eterna Monterey, ale do ČR je v té době dovážela jen nějaká brněnská firma, a to pouze podle výběru z katalogu (alespoň tento model); takže s ohledem na cenu jsem nechtěl riskovat, že mi na nich v reálu bude něco vadit, a koupil jiné. Mimochodem - kde se teď v ČR dají koupit Eterny? Oficielně nikde. Vídeň nebo německý Kronberg obsluhují ČR. ETERNA Uhren GmbH Westerbachstraße 30 D-61476 Kronberg info@eterna-watches.com 0049 617 39 21 50 0049 617 39 21 592 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Já tedy spíše ETERNA. Buď toto: nebo spíš ještě radši toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se