Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se obávám, že pro výrobu mají velké tolerance , takže toto by mohlo být v toleranci a tedy nic k reklamaci  …. Pokud by ovšem část chyběla …. Tak ano …. 
je to vidět pouhým okem ? Nebo pouze lupou ? Pokus se to vykomunikovat buď s Chronoshopem ,  nebo na stránce Steinhartu….. nebál bych se toho. 

Odesláno
před 26 minutami, kaktusář napsal:

asi bych to řešil, je to divné...  moje luneta je bez nerovností,takže bych to viděl na reklamaci...lunetu bez nerovností jsou evidentně schopni vyrobit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

..díky za foto u Tebe to vypadá hezky, já to mám takové okousané..🤔

Odesláno

jsem překvapen, že k tomu dochází, holt musí být člověk při koupi ve střehu... myslel jsem si, že nerovnosti u indexů apod. jsou výsadou seika.. už se mi to u nich několikrát stalo. štajny mám jenom tyhle, takže nemám porovnání... 

Odesláno
před 3 minutami, FantasticFabio napsal:

Já se obávám, že pro výrobu mají velké tolerance , takže toto by mohlo být v toleranci a tedy nic k reklamaci  …. Pokud by ovšem část chyběla …. Tak ano …. 
je to vidět pouhým okem ? Nebo pouze lupou ? Pokus se to vykomunikovat buď s Chronoshopem ,  nebo na stránce Steinhartu….. nebál bych se toho. 

..tak já už blbě vidím, tak to vidím jen přes lupu, ale dcera 12 let to vidí (samozřejmě jsem ji musel ukázat, kam koukat)😀

Jinak si myslím, že právě v té toleranci to bude a asi hledat dokonalou lunetu bude problém a případně když je pošlu zpět, tak můžou přijít další s jiným problémem. To je dilema 🤔

Tohle bych od Steinhartu nečekal, vypadá to jak z Aliexpressu🤣

Odesláno
před 5 minutami, kaktusář napsal:

jsem překvapen, že k tomu dochází, holt musí být člověk při koupi ve střehu... myslel jsem si, že nerovnosti u indexů apod. jsou výsadou seika.. už se mi to u nich několikrát stalo. štajny mám jenom tyhle, takže nemám porovnání... 

..přesně, taky jsem si vzpomněl na Seiko🤣

Odesláno
před 17 minutami, Harwey napsal:

ono sa to casom odlupne, potom to mozes reklamovat

..myslíš, že to tam ani nebude držet? Já je předtím měl s potištěnou keramickou lunetou a nebyl problém, ale ta gravírovaná se mi líbila víc, možná jsem si ty původní měl nechat..🤔

Odesláno

Nezkoumal ještě někdo na svých oceánech s keramickou lunetou (černou, zelenou), bez gmt ty dlouhé indexi? Vice je to vidět pod makrem. Hlavně ty bublinky. Zajímalo by mě jestli ta povrchovka je standardní,  nebo jsem neměl štěstí, prostě jestli to řešit. 😕

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
Odesláno
před 2 hodinami, Ředitel napsal:

Nezkoumal ještě někdo na svých oceánech s keramickou lunetou (černou, zelenou), bez gmt ty dlouhé indexi? Vice je to vidět pod makrem. Hlavně ty bublinky. Zajímalo by mě jestli ta povrchovka je standardní,  nebo jsem neměl štěstí, prostě jestli to řešit. 😕

určitě to pošli na reklamaci, hodinky jsou taky šperk, musí to bejt bez vad, byť jsou zanedbatelně levný oproti rlx, zadarmo nejsou :) měl jsem onehdá podobnej problém se seikama mantama a reklamoval jsem to

Odesláno
před 3 hodinami, kaktusář napsal:

určitě to pošli na reklamaci, hodinky jsou taky šperk, musí to bejt bez vad, byť jsou zanedbatelně levný oproti rlx, zadarmo nejsou :) měl jsem onehdá podobnej problém se seikama mantama a reklamoval jsem to

Mám možnost je ještě vrátit a objednat znovu třeba rovnou u Steinharta, ale pak zase riskovat třeba jiný problém. Mám od nich 5 kousků, ale převážně s hliníkovou lunetou a tuto keramickou jsem měl před několika lety na černých jako máš a nepamatuji si, že by tam bylo něco takového, ale možná jsem je tak nezkoumal. Co jsem koukal na nějaká videa,  tak taky to nemají úplně na 100% Tak jestli to není tou technologií. 

Jinak samozřejmě máš pravdu a přemýšlím o tom. 

• Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno

Dnes GMT Vintage na neoriginálním náramku z orientálního tržiště. U spony se zužuje z 22 na zdánlivě nesmyslných 16 mm. Ale nosí se to neskutečně pohodlně a spona je proti té na originálním náramku zpracována o několik tříd lépe. Je radost s ní manipulovat, protože chodí dokonale.

• Like 2
Odesláno
před 12 hodinami, Tos napsal:

Dnes GMT Vintage na neoriginálním náramku z orientálního tržiště. U spony se zužuje z 22 na zdánlivě nesmyslných 16 mm. Ale nosí se to neskutečně pohodlně a spona je proti té na originálním náramku zpracována o několik tříd lépe. Je radost s ní manipulovat, protože chodí dokonale.

Tyto GMTčka se mi vždycky líbily, tak jsem si je taky pořídil 🙂 Ale na moji menší ruku byly 42mm moc velké, tak šly brzy do světa. Podařilo se mi sehnat Steinhart Ocean 39 Vintage GMT Special OLKO Edition a s těmi jsem nadmíru spokojený 🙂 

• Like 8

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...