Anela Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 já jsem podle hromadné zprávy rozesílané Vojtou čekal tak 20-40 lidí, takže jsem byl překvapený, kolik tam bylo "už" ve čtvrt na sedm lidí a když jsem si na druhé pivo zašel na bar, zjistil jsem, že se počet lidí minimálně zdvojnásobil
Ruiz.aw Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 18:11, instant napsal: myslis toho stihleho podlhovasteho pana, tak stihleho ze posobi ako keby bol teleportovany z 2D sveta? tak to bol Fero (F.B.). Další koho jsem minul, příště nesmím být tak nesmělý. :-)
instant Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 18:39, Anela napsal: já jsem podle hromadné zprávy rozesílané Vojtou čekal tak 20-40 lidí, takže jsem byl překvapený, kolik tam bylo "už" ve čtvrt na sedm lidí a když jsem si na druhé pivo zašel na bar, zjistil jsem, že se počet lidí minimálně zdvojnásobil presne tak. prirucka internetovej celebrity, strana dva: na zraz sa chodi hodinu po oficialnom zaciatku a odchadza sa z neho hodinu pred skoncenim.. ale keby neboli v Nemecku prazdniny a vypredana cela praha, by som potiahol az do nedele.
Moty Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 2 Bandi: S tou žabou sem to nepochopil?:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se