feltharg Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ahoj kolegové a kolegyně. Po pár letech na fóru a shlédnutí a přečtení různých koutků a galerií místních borců jsem si začal pohrávat s myšlenkou založení vlastního vlákna. Především proto, abych i sám pro sebe zaznamenal vývoj chronobundusu, paměť mám totiž fakt mizernou (nebo milosrdnou?). Jako takový threshold jsem si dal 500 příspěvků, ale jak už to tak bývá, dostal jsem se k tomu až teď a toto je můj post č. 575. V hodinkách jedu tvrdě teprv chvíli, ale zápěstní svrbění jsem cítil odjakživa, už jako prcek. Moje představa je tedy dávat sem své aktuální akvizice a občas to proložit vtipnou historkou nebo výletem do minulosti.Předem se omlouvám za přemíru textového obsahu, budu se to snažit vyvážit co nejvíc fotkama... Rozsahová stránka mého chronobundusu má tu "výhodu", že strašně nerad něco prodávám, takže se mi to jenom tak hromadí . A pro představu, čím bych se rád postupně probral, tady fotka mého regálku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Filipe, mas to pekny a nektere krabicky tam poznavam :-)). Uz se tesim na fotky tvych kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Diky Martine. Swiss legend si pamatujes dobre a odtusil si skoro spravne. Nebudes tomu ale verit, ale v ty hromade neni ani jedna krabicka od Tebe . To uz jsou proste kusy co se do regalu nevesly.Ty male cervene jsou plne Legend deep blue dajvru a v tom velkem cervenem je vrtic. Zbytek Tvych pokladu mam v prave dolni krabici oznacene "HORO - KRABICKY" Mimochodem, mam zato, ze ta firma SWI nebo jak se jmenovali, kdo vyrabel tyhle "zajimavy" Swiss Legend (pozdeji Legend) veci, skoncila. Mimochodem provozovali i server Watchery a dalsi asi tri eshopy s hodinkama v USA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tady důkaz až teď jsem si všiml, že odstranili i kříž ze štítu... já jsem si pořád říkal, co je na tom logu divnýho:) V 14. 3. 2017 v 15:38, kuncák7 napsal: Filipe, mas to pekny a nektere krabicky tam poznavam :-)). Uz se tesim na fotky tvych kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Lenost je strašná vlastnost Poslední příspěvek před rokem a dvěma měsícema! Mezitím se událo mraky věcí jak hodinkově, tak nehodinkově.V chorobopisu přibyly nějaký ty můnvoče, rolády, hamíky, ziny, žánrišárdy, símástry, dynamiky, bzučivky, bulovy, ívécéčka, primky... Taky mi ukradli foťák (proto sem taky nic nefotil), ale na Vánoce jsem si pořídil Mk II, takže mám o výmluvu míň. Asi největším pokrokem ve vývoji mýho chronobundusu je to, že jsem se naučil s hodinkama rozloučit. A to jak na kratší/delší dobu na cestu - beru si jen jedny, maximálně dvoje hodinky - tak také jsem pár lepších kusů půjčil svým blízkým. Jinak by stejně hnily doma. Navíc sem poprvé i něco prodal! Jelikož jsem zjistil, že jsem imunní na Seiko horečku, tak jsem začal se sejkama no a už to pak šlo lehčejc... Proberu se fotkama v mobilu a nahážu sem nějaký starší snímky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 A přestože mám spoustu nových, zajímavějších, dražších, lepších hodinek, myslím že prémiové místo si v tomhle vlákně zaslouží asi moje nejoblíbenější hodinky: Sinn 104 St Sa Úžasná kombinace designu, techniky, ceny, univerzálnosti... Švýcar (ok teda Němec, ale stroj je Sellita-220), 40mm, krásné pouzdro, klenutej safír, šroubovací korunka a WR 200m, display back, reverse oboustranná luneta s krásným přesným klikem, oslepující lumi, neooukaná značka a přijatelná cena. Maj jednu mouchu co mne dřív hodně štvala, ale asi už sem se přes to přenes pozná někdo jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Na mouchu bych si tipl, že má natištěné zkratky názvů dnů pouze v němčině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Jsi blizko, ale neni tomu tak. Ten denni venec je dvoujazycnej - takze po nastaveni dne bud v anglictine nebo v nemcine se pak pretaci pouze na nastaveny jazyk. V 23. 5. 2018 v 7:06, ivan.b napsal: Na mouchu bych si tipl, že má natištěné zkratky názvů dnů pouze v němčině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 (upraveno) No jestli je to jenom německej věnec, tak tam má bejt FRE a ne FRI. edit: tak nic Upraveno 23. května 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Luneta je nějaká divná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Divná je, ale to mne na ní právě baví... countdown (reverzní) navíc je obousměrná, podobně jako u orlíků a potažmo semasterů Co je na ní dalšího divnýho je vroubkování "uchycení" vložky pomocí tří šroubků ze strany lunety Taky dobrý.Ty hodinky jsou takovej kočkopes, polopilotky, polopotápky... asi dobrý když tě v ajroplánu sestřelej do moře. Někdo tomu nemůže přijít na jméno, ale za mně super. Jsou to jedny z mála hodinek se kterejma sem se nebál na dovče do hloubky (jako že jsem je opravdu bral na koupačku). V 23. 5. 2018 v 7:35, ivan.b napsal: Luneta je nějaká divná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 ja ja, frajtág No ste ale blízko... ale asi to vidím jenom já, protože ani ve fabrice jim to nepřipadlo divný. V 23. 5. 2018 v 7:23, bandicoot napsal: No jestli je to jenom německej věnec, tak tam má bejt FRE a ne FRI.edit: tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 A neni tam ten den a datum lehce nakrivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Úplný Omega Dynamic 3. generace V 23. 5. 2018 v 7:51, feltharg napsal: Ty hodinky jsou takovej kočkopes, polopilotky, polopotápky... asi dobrý když tě v ajroplánu sestřelej do moře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Den nakřivo není, jen ty písmenka jdou po schodech dolů - nejsou na jednom řádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 ja ja, frajtág No ste ale blízko... ale asi to vidím jenom já, protože ani ve fabrice jim to nepřipadlo divný. V 23. 5. 2018 v 7:23, bandicoot napsal: No jestli je to jenom německej věnec, tak tam má bejt FRE a ne FRI.edit: tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 (upraveno) rozbitá citace: VojtaB:Jo ty mám taky Ok další na řadě teda budou muset bejt orlíky, semastery 1957 a dynamiky...akorát ty dynamiky jsou prostě menší, ale díky obr tlačítkům a celkem velkýmu cifru se tvářej celkem veliký. Ale jsou prudce nositelný. Nutně sháním nechronoverzi a taky verzi 5290.50 s jinejma subdialama nez 5240.50 a tagy targa florio limitku... achjoÚplný Omega Dynamic 3. generace Upraveno 23. května 2018 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Jo jo, vyhráls zlatýho bludišťáka... Maj to malilinko nakřivo což v kombinaci s výrazným bílým rámečkem prostě jde poznat. Chrona tenhle problém nemaj a posílal jsem to do Sinnu na výměnu. Údajně mi dali novej věnec, ale podle mne na stejné matrici, takže to samý :-/ V 23. 5. 2018 v 7:54, Maxmillian napsal: A neni tam ten den a datum lehce nakrivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 V 23. 5. 2018 v 7:58, VojtaB napsal: Úplný Omega Dynamic 3. generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 tfuj ted jak na to koukam tak na nekterejch fotkach jsou ty skla strasne vomatlany. sam to nemam rad ale stim mobilem to cek nejak neresi no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se