Venca2 Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Chrono?Ne, bez chronografu, mám rád jednodušší modely.
Venca2 Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Tak jsou doma. Jsou to moje první hodinky s kaučukem a jsem překvapen, jak příjemně se kaučuk nosí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr72 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Gratulujem ku kúpe , nech prinášajú veľa radosti
MíraMíra Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Muž činu.Gratulace, ať dělají radost.
rayethon Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 SuperQuartz od Breitlingu je do zacatku skvely vyber, ja jsem mel SQ nekolik a vzdycky spokojenost funkcni i esteticka. Taky myslim ze budes spokojen!
Elmelund Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Chtěl bych se zeptat, zda má někdo reálnou zkušenost s výdrží baterky u těchto hodinek. Koupil jsem tady na fóru léta páně 2011 B Colt Quartz model A74350, které byly koupeny v obchodě v roce 2004. Podle prodávajícího baterky měněny nebyly. Od nákupu v obchodě uplynulo 13 let a stále jdou.
Venca2 Odesláno 2. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2017 V katalogu je uvedena životnost baterie 8 let. U mě to byl jeden z důvodů pro nákup. Reálně zatím nevím, mám je krátce, ale 13 let by byla paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se