lu007ji Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Mám je rád!Sent from my iPhone using Tapatalk
Kluk jako buk Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Odesláno 7. října 2024 Mimochodem, koukám, že už tyhle pilotky vypadly z nabídky.
dragys27 Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Odesláno 9. října 2024 @Kluk jako buk Zdá se že skutečně vypadly. Tak ještě že je máme. 1
VlastaMikel Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 Od úterka už 3 řemínek . Dlouho mě takhle hodinky nebavily . 1
Backgramond Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2024 Tak dneska nový přírustek. 5
VlastaMikel Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2024 Dnes dorazila další várka řemenů a spon .
Backgramond Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2024 Zkouška modrého silikonu, bohužel 22mm. Ale už je na cestě koženým od mistra Prokopa a to bude modrá broušená kůže …. 2
Bells Odesláno 17. ledna Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna Jsem tak zjistil, že letos to bude 10 let, co je mám Samozřejmě je to kousek, který už i navždy zůstane, protože zažili vše, je to přesně ten kousek, který se mnou žije a každý šrám je můj. No a už jsem si s nimi splnil i to, co jsem vždy chtěl, podívali se domů, podívali se na místo, které mají ve znaku, které mají na dýnku - ano Matterhorn. Kruh se uzavřel, víc už s nimi nejde 7
dragys27 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Moc pěkné Alpiny i fotky s Matterhornem v pozadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se