Martin77 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Skvělé hodinky. Kolik stojej kováků?Model Alpina Startimer, cena se ruzni dle trhu ale za me skvely pomer cena vykon, skvela citelnost indexu, super AR a barevne za me taky na vybornou, mam je mozna skoro uz 2 roky a porad me bavi maji tam toho vseho tak nejak akorat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Souhlasim, prumer 44 je taky ideal. Korunka krasna. Kdyby jeste byly serizovane pres radio, nebo GPS a mely solar, tak by nemely chybu. :-) Ne, vazne, pekne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 22.900,- na kůži u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Tak to je super cena. To ma standardni Etu? Upraveno 5. října 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) 7 sutrovou ETU Upraveno 5. října 2018 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Podzimni Alpiner Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Na znackach... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 (upraveno) Na cestach Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 29. října 2018 uživatelem Martin77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Něco ze srovnávačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Edit už jsem nestihl, takže takto. Jelikož už se pomalu ochlazuje, tak u mě již začlo přezouvání na strapy, hned jsou ty Alpinery zase úplně jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Pekne pekne na remenu zezpodu guma? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Přesně tak, jedná se o Hirsch Performance, takže kůže/guma a je to super počin. Můj asi nejoblíbenější řemen, který je zároveň super univerzální, protože mu nic moc nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Po ceste do hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Tyhle potápky mám od Alpiny nejraději.Fajné, jak cyp.Nejsi na ně moc fusatý? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Tyhle potápky mám od Alpiny nejraději.Fajné, jak cyp.Nejsi na ně moc fusatý? :-)Tak Alpina ma aji jine fajne modely, ale tuten je blizky ;-).A fusaty? Ja? Jak si na to prisel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Xenoněco:Bo si Tě pamatuju z nějakého srazu z Ostravy.Myšleno tak, že nejsou na Tebe tak nějak drsné, jak G-Shocky nebo jiné podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 :-D. To je v poradku, ja jsem jemny a citlivy, idealni Alpiny pro mne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 :-D. To je v poradku, ja jsem jemny a citlivy, idealni Alpiny pro mne.. :-)Krasny potapky, luneta nadhera Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Trochu toho hrani na svetle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se