VladimírH Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 V 11. 2. 2022 v 16:37, Danny35 napsal: Máš pěkně naladěno . My v úterý na extralize. Do třetice jedno pracovní ladění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Furt modrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Cesta za česnekovou vůní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Na výletě po brněnských vilách - Vila Stiassny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Novej přírůstek. Jsou krásně čitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Alpinky ve worku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Modrá Alpina je dobrá Alpina... Upraveno 8. července 2022 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Hlavně když se přidá Hirsch Modena v královské modré: Upraveno 8. července 2022 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) To abych se snad začal těšit do práce až přesedlám z dovolenkových Fugu na modrásky. Upraveno 8. července 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Letní procházková s kočárkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 @VladimírH modrý Hirsch jim sekne. U mě zatím na originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Kdyby někdo chtěl... Fanouškům značky uděláme speciální cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Zatím jsem zcela nepokrytě nadšený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Alpiny na dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 V 4. 6. 2022 v 19:57, Franklin napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Tak se mi vrátili z lázní (velké díky Koscomu) po full servisu a zase šlapou, jako dřív a to doslova. Když jsem je před lety kupoval nové, tak mě mile překvapovala přesnost, která se pohybovala do +1s/den, což je pecka. Potřebou servisu šlo toto samozřejmě do háje, přesnost úplně mimo, špatný nátah, nedrželi rezervu, skutečně si hodinky říkali o kompletku a i něco navíc, na kterou měli po těch 6 letech nárok. A nyní po převzetí z Koscomu, dle vibra 0.6s/den a potvrzuji, že je to realita, opět jsem na hodnotách do +1s/den, bomba! Inu potáhneme to spolu spokojeně další roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se