Kostra Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Líbí, moc líbí, Oris letos jede:https://www.hodinkee.com/articles/oris-big-crown-1917-introducing A jedno foto půjčené z článku pro představu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Doprdele to už fakt nikdo neumí udělat nějakej současnej design? Mě se to sice taky na první pohled líbí, ale přijde mi to takový smutný.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 hesla roku 2017 - vintage, retro, remake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Skoro jak Omega Dynamic. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 A mně se zrovna tenhle trend dělat retro a oprašovat staré modely moc líbí. Ten čudlík nad korunkou je předpokládám na odklapávací víčko vzadu? Spíš si neumím představit, že u těchto hodinek se odhalí vzadu strojovna automatu s jejich typickým červeným rotorem. Ruční nátah by mi k nim seděl nějak víc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted March 24, 2017 Author Report Share Posted March 24, 2017 Je to tak, letošní Basel je o oprašování staré slávy. Ale neřekl bych, že mě to nějak uráží.Dýnko moc odklapávací nevypadá, to bude spíš nějaká jiná fíčura Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Jestli jsem to dobře pochopil, tak se při stlačení dá nastavit čas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts