Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bratrovi se blizi promoce a ja jako spravny chronomagor samozrejme chci koupit hodinky. Nenapadne jsem z nej vymamil pri rozhovoru jake by on mel predstavy o hodinkach ktere by rad nosil. Nejblize k jeho popisu jsem objevil Hamilton Jazzmaster Viewmatic Auto http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-auto/h32755851-jazzmaster-viewmatic-auto  Bude se jednat o hodinky na bezne kazdodenni noseni do prace. Chtel jsempoprosit zdali by vas nenapadly nejake dalsi alternativy, diky predem za vsechny rady a postrehy.

Podmínky:

Velikost: 42 - 45mm

Strojek: automat, ideálně s větší rezervou nátahu

Cifr: bez chrona, date nebo day/date

Reminek: kuze nebo kaucuk

Cena: do 30 tisic

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Certina DS Powermatic 80. Klasická ETA je naprd, že když odložím hodinky v pátek (jedu na víkend a beru tooly), v sobotu večer, natož v pondělí ráno jsou "mrtvé". Powermatic 80 by mohl být jazýčkem na váhách. Nějaký model Hamilton také měl tento strojek, ale nevím který.

https://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c026-407-16-087-00

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Prave i ty Hamiltony maji power reserve 80 hodin, tyhle Certiny jsou pekne, ale stoji téměř stejne jako ty Hamiltony, které se mi zdaji lepe zpracovane, zkousel jsem spoustu hodinek v Koscomu jak Certina tak Hamilton. I ty Alpiny nejsou spatne, ale prijdou mi uz zbytecne predrazene, stoji tusim něco kolem 36 tisíc.

Odesláno

Sice trochu víc "adventure" dizajn (alespoň z obrázků) ale naživo díky zpracování vysoce elegantní a originální, imo na levelu hiend. Bohužel pro mne jen 40mm verze. Jinak by to byla těžká konkurence pro mé Omega Railmaster za poloviční cenu. Daj se nový sehnat lehce nad 30.

img-1516-3.jpg

omg.jpg

Odesláno (upraveno)

Junghans zas trochu víc heritage ale zas bonbónek imo. Ale dovedu si představit, jak je v pozdním důchodovém věku předávám synovi. Cenu nevím.

C7mrzjhXkAMd5W6.jpg

Upraveno uživatelem Toom
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...