rayethon Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Bratrovi se blizi promoce a ja jako spravny chronomagor samozrejme chci koupit hodinky. Nenapadne jsem z nej vymamil pri rozhovoru jake by on mel predstavy o hodinkach ktere by rad nosil. Nejblize k jeho popisu jsem objevil Hamilton Jazzmaster Viewmatic Auto http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-auto/h32755851-jazzmaster-viewmatic-auto Bude se jednat o hodinky na bezne kazdodenni noseni do prace. Chtel jsempoprosit zdali by vas nenapadly nejake dalsi alternativy, diky predem za vsechny rady a postrehy.Podmínky:Velikost: 42 - 45mmStrojek: automat, ideálně s větší rezervou nátahuCifr: bez chrona, date nebo day/dateReminek: kuze nebo kaucukCena: do 30 tisic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra_v Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Alpina Pilot AL-525GB4S6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
raskiscz Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Certina DS Powermatic 80. Klasická ETA je naprd, že když odložím hodinky v pátek (jedu na víkend a beru tooly), v sobotu večer, natož v pondělí ráno jsou "mrtvé". Powermatic 80 by mohl být jazýčkem na váhách. Nějaký model Hamilton také měl tento strojek, ale nevím který.https://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c026-407-16-087-00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AdaMoss Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Pokud by snesl i menší, zkusil bych Certiny - 80h rezerva chodu se může hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rayethon Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Prave i ty Hamiltony maji power reserve 80 hodin, tyhle Certiny jsou pekne, ale stoji téměř stejne jako ty Hamiltony, které se mi zdaji lepe zpracovane, zkousel jsem spoustu hodinek v Koscomu jak Certina tak Hamilton. I ty Alpiny nejsou spatne, ale prijdou mi uz zbytecne predrazene, stoji tusim něco kolem 36 tisíc.
ondra_v Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Alpiny mají výhodně na německém ebay okolo 20000Kčhttp://www.ebay.com/itm/Alpina-Startimer-Pilot-Herren-Automatikuhr-AL-525GB4S6-UVP-1250-/142307272601?hash=item21222ca799:g:MDAAAOSw32lYqHyq
rayethon Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Byl jsem kouknout na ty Alpiny v Koscomu, ale popravde moc nezaujaly, ty Hamiltony jsou za tu cenu prekvapive hezky a dobre zpracovane.
Toom Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Mi u Hmiltonů víc sedí černej cifr. http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/timeless-classic/timeless-classic-thin-o-matic-auto/H38715731.pid?nid=cpg_cat680064&so=29
Toom Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Sice trochu víc "adventure" dizajn (alespoň z obrázků) ale naživo díky zpracování vysoce elegantní a originální, imo na levelu hiend. Bohužel pro mne jen 40mm verze. Jinak by to byla těžká konkurence pro mé Omega Railmaster za poloviční cenu. Daj se nový sehnat lehce nad 30.
Toom Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Junghans zas trochu víc heritage ale zas bonbónek imo. Ale dovedu si představit, jak je v pozdním důchodovém věku předávám synovi. Cenu nevím. Upraveno 30. března 2017 uživatelem Toom
rayethon Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Prave ty heritage modely by asi moc pro mladeho kluka 25 let nebyly, ty by se treba libily mne
pRst Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Jazzmastery se mi opravdu líbí, ale Certiny mají 10ATM což je pro mne kritérium no. 1 a ta rezerva je příjemná fičura.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se