Přejít na obsah

Mont Blanc Summit smart watch

African

Doporučené příspěvky

A je tady další značka, která rozjela hrůzy dnešní doby a co je to horší, že moje velmi oblíbená  :mellow: Beru smart watch od Samsung, Sony, Apple, ale proč Tag Heuer, Mont Blanc a další poctivý hodináři? A co to tam je za ten nápis Made in China, to je nějáká prdel nebo co to jako je? :eek: Ach jo.....

http://www.montblanc.com/en/discover/specials/summit.html

post-364-0-96934000-1491156663_thumb.jpg

post-364-0-61804900-1491156674_thumb.jpg

post-364-0-06409400-1491156808_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou by se ti hodily k voňavce vod babičky. Nechtěj si necat sežrat svůj kousek koláče.

Doufám že je také Made in china a vylejvám ji do záchodu :-) Teď jsem si uvědomil že je to vlastně německá značka...i když hodinky vyrábí, aspoň do teď tedy to tak bylo, ve švýcarsku.

Odkaz ke komentáři

Taky se mi od Mont Blanc líbí pár modelů z haute horlogerie (worldtimery, Villeret, Vasco da Gama,...), ale na zahraničních fórech jsem si všimnul, že je spousta lidí považuje hlavně za značku, co dělá pera a jejich hodinky mají naprosto zoufalou resale value. Co ty na to?

Odkaz ke komentáři

Ano s tím naprosto souhlasím. Osobně značku také neberu jako ryze hodinářskou, mají toho v portfoliu strašně moc, ale všechno dělají poctivě a kvalitně, ať se jedná o psací nástroje, hodinky nebo výrobky z kůže. Navíc je mi značka hodně sympatická, název, styl, prostě mě hodně baví, ale smart watch ? Navíc made in china?  To je už trochu krach, nebo?

Odkaz ke komentáři

"bla bla bla ... Switzerland ... bla bla bla ... strap made in Italy." No a toto je hned přidaná hodnota oproti Samsungu, která možná spoustě lidem stačí. Vždyť z kolika různých zdrojů se daly nedávno slyšet "důležité" sračky o tom, že Hermes začal dělat řemínky pro Apple watch. Ach bože.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...