African Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Tak tímto ukončuji Miele servis misi Uvolněná vnitřní kabeláž... 800,- Kaček jen to hvízdne, do pátku bude vysavač doma. Shrnutí, 3 týdny na dotažení kabelu a osm stovek? Ať si udělá každý obrázek sám, dle mého by se kurňa měli omluvit a poslat slevu na další produkt paznechti za tu šajze techniku aus Germany
Lamiczka Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Borci, prošel jsem posledních pár stránek, ale moc se nedozvěděl. Máte prosím někdo dobrý tip nebo zkušenost s robotickýma vysavačema? Máme doma 3 kočky, všude jsou dřevěný pohlady (olejovanej dub), kousek dlažba, u sedačky malej koberec. Díval jsem se na Xiaomi X20, Roborock, Eta? nevím do čeho má smysl investovat. Primárně mi jde o vysávání chlupů a bordelu z koček, kdyby to umělo nějak vytřít, tak se zlobit nebudu, ale nevím jak dobře to funguje. Ať přispěju zkušenostma s velkýma vysavačema: Máme asi 7 let Electrolux powerforce (stejný v německu prodávaný jako AEG). Sáčky, filtry i příslušenství dobře dostupné, výkon OK, dost dlouhá šňůra, váhově OK, stejný jsme kupovali rodičům. Už přežil několik jiných kusů po rodině co nakupoval tchán - Concept (katastrofa největší), bohužel i ETA, ... Přijde mi, že moc prachu nepropustí, je hlučnější, ale tak průměr. Bohužel se rozpadla podlahová hubice na koberce/tvrdé podlahy - manželka nějak zvládla zničit kolečka, ale šla koupit nová náhradní a měli jsme ještě na parkety jednu navíc, která nám stačí... Poslední rok Miele C3 (v každým patře máme jeden vysavač), dostali jsme k setu pračky a sušičky. Výkon dobrej, příslušenství OK (trubky se dobře rozkládají, drží, hubice rozumně konstruované, ...), sáčky dražší, ale dobře dostupné, je dobře tichý a nepráší. Trochu mi vadí fakt docela krátká šňůra...
polifka Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Syn má Dreame X50 a je nadmíru spokojený .....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se