straspol Odesláno 11. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Náhled je hotový, dokončili jsme a vystředili nové logo, asi by se mi víc líbil černý armovák s bílými indexy- hodinky by to opticky zvětšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Tak to je povedený, suprovka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Dny v cestine by byly vic cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 (upraveno) před 8 minutami, Alex77 napsal: Dny v cestine by byly vic cool vzdyt jsooooouuuu, to nevidis, to neni slovenstina "sob" Upraveno 11. srpna 2020 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 před 7 hodinami, kerob napsal: vzdyt jsooooouuuu, to nevidis, to neni slovenstina "sob" Muj komentar vychazel z teto fotky.Pouze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Už aby to bylo... Vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ahoj, verze Sniper nějak pokračuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 zdravím a děkuji za zprávu o aktuálním stavu, Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Ahoj, taky by me zajimal nejaky vyhled na verzi Sniper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Raport CLASSIC Spousta věcí je hotova, ale stojíme zatím na ciferníku. Původní záměr sítotisku na luminiscenšním základním povrchu ztratil mou důvěru- je to tisk velké plochy na povrch, který podle mého není úplně stabilní. Mohlo by to krakelovat, loupat se, zlobit… Je to technologie, která může fungovat pro SNIPERy, ale na pro verzi Classic. S laky dost pracuju a dokážu si představit, jaké problémy by to mohlo přinést. Proto jsme domlouvali tamponový tisk- tak se koneckonců původně ciferníky tiskly. Bohužel ale ani po pár měsících se nedaří natisknout ciferník tak, aby byl perfektní. Tak jsem od tohoto záměru musel ustoupit a nyní mám oslovených několik firem, které budou schopny ciferník udělat, ale problémem pro všechny je luminiscence, to je oblast, ve které mají běžní tiskaři mezeru ve vzdělání. Nabízí se několik technologií, jedna z nich je i výroba lumiindexů z folie. To je vlastně nápad, který mě dost oslovil, uvidíme. Korona mi do toho čas od času hází vidle, často čekám až se lidi vrátí z neschopenek. Technologie pokročily, čekám až dostanu všechny nabídky zpět a zbývá mi na oslovení ještě jeden výrobce, kterého jsem zatím nedohnal, ale mám s ním dobrou zkušenost z limitky RAF... Všechno, co jede na CLASSIC, funguje i na SNIPER, jen ciferník je úplně jiný. V tomhle okamžiku řeším CLASSIC, ale veškerý vývoj, kterým ty hodinky prošly, je tím pádem hotový i pro verzi SNIPER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Díky moc, já to nehoním a nyní navíc vidím, co to je za práci. Velký respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 23 hodinami, straspol napsal: Raport CLASSIC Spousta věcí je hotova, ale stojíme zatím na ciferníku. Původní záměr sítotisku na luminiscenšním základním povrchu ztratil mou důvěru- je to tisk velké plochy na povrch, který podle mého není úplně stabilní. Mohlo by to krakelovat, loupat se, zlobit… Je to technologie, která může fungovat pro SNIPERy, ale na pro verzi Classic. S laky dost pracuju a dokážu si představit, jaké problémy by to mohlo přinést. Proto jsme domlouvali tamponový tisk- tak se koneckonců původně ciferníky tiskly. Bohužel ale ani po pár měsících se nedaří natisknout ciferník tak, aby byl perfektní. Tak jsem od tohoto záměru musel ustoupit a nyní mám oslovených několik firem, které budou schopny ciferník udělat, ale problémem pro všechny je luminiscence, to je oblast, ve které mají běžní tiskaři mezeru ve vzdělání. Nabízí se několik technologií, jedna z nich je i výroba lumiindexů z folie. To je vlastně nápad, který mě dost oslovil, uvidíme. Korona mi do toho čas od času hází vidle, často čekám až se lidi vrátí z neschopenek. Technologie pokročily, čekám až dostanu všechny nabídky zpět a zbývá mi na oslovení ještě jeden výrobce, kterého jsem zatím nedohnal, ale mám s ním dobrou zkušenost z limitky RAF... Všechno, co jede na CLASSIC, funguje i na SNIPER, jen ciferník je úplně jiný. V tomhle okamžiku řeším CLASSIC, ale veškerý vývoj, kterým ty hodinky prošly, je tím pádem hotový i pro verzi SNIPER. SZ na Whatsapp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Přeji všem co trpělivě čekají, klidné a spokojené svátky vánoční, hodně zdraví a pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Pánové, přeju Vám všem krásné Vánoce a štěstí, zdraví a spokojenost do dalších dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Také se připojím k přání hezkých svátků a ať je ten další rok alespoň o něco lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Pokračuje to prosím nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Pokračuje- nové základy ciferníku jsou na cestě do Prahy. Zařizuju nástřik a potisk tamponovým tiskem. Původně jsme byli domluveni jinak, ale bohužel při zavřených provozovnách musím volit náhradní řešení. Je neuvěřitelné, na co všechno ten cirkus kolem covidu má vliv. Narážím na to na každém kroku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Ciferníky jsou odeslány na nástřik základní černou barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 uz vidim svetlo na konci tunelu !!! Drzim palce, dobra prace Straso !! Diiikyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se