straspol Odesláno 1. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Zčernaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 (upraveno) Páni, už si ani nepamatuju, jestli jsem zaplatil zálohu, něco mi říká, že jo, tak sorry, jestli nejsem členem klubu, ale fakt nechcete udělat ten ciferník jen černej bez indexů a loga, jen s bílým okýnkem s date day - na těch fotkách to vypadá skvěle, s velkým odstupem nejlíp ze všech ostatních pokusů. Má to jasnou orientaci, garážový šarm, tah na bránu, odlišení od originálu, krásně vyniká pomerančová plasticita , prostě všechno, co očekávám od bomba limitky. Nějak mám pocit , že jste se zasekli na nepodstatných, ba nadbytečných detailech - mérkněte na to z nadhledu - oprostěte se - typografie cifru není potřeba, luneta je stejně neotáčivá a pro zoufalce, co musí přijít přesně do práce k orientaci víc, než dostatečná ...... logo je trapně komerční ...... lumi márkry jsou pro nedospělý skautíky ...... doufám, že jsem po letech pomohl... Upraveno 20. května 2021 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Jako, kdybyste byli frajeři.... jak, že jste .... všechno bych zahodil a nechal otáčet ten čistej ciferník s okýmkem nad pevným datovým věncem ...... asi by to nešlo nařídit, ale koho, kdo má čas na hodinky, to ve skutečnosti zajímá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Ahoj, kdyby chtel nekdo prenechat poradi na verzi sniper tak napiste sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 4 roky se nám to vleče, záloha někde leží těším se na ně a vzpomínám na Zekona, který Orlíky zvládl za pár měsíců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Mrzí mě, jak se to táhne, cesta je fakt trnitá. V této chvíli jsou nastříkané ciferníky u tiskaře, který zaručeně zvládá zvládá tamponový tisk (prošel jsem pár slepých uliček, většinou spousta keců a pak skutek utek). Čekám na zkompletované pouzdro, které mu dovezu, aby si poměřil v reálu vzdálenost indexů od armováku. Pak tisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Strášo, nikdo by to neudelal lepe nez ty,tak se tim netrap a raduj se z dalsich kroku kupredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Zdravím všechy, kteří tvoří a kteří jsou v očekávání dalších nových zpráv, děkuji za jakoukoliv novou informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Ahoj pánové, kdyby někdo chtěl přenechat pořadí tak klidně dejte vědět určitě se domluvíme. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 V 2. 12. 2021 v 11:34, dzerik1 napsal: Ahoj pánové, kdyby někdo chtěl přenechat pořadí tak klidně dejte vědět určitě se domluvíme. Děkuji. Nabízíš, nebo poptáváš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Ahoj pánové, kdyby měl někdo zájem, tak bych pustil moje pořadí ve verzi CLASSIC. Míra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Pardon, poptávám a jen verzi sniper. Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ahoj chlapi, pamatuje si nekdo, kolik se davala zaloha na verzi Sniper? Ja to nekde dohledam, ale mozna to nekdo vysype jen tak z rukavu. Diky. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ahoj, našel jsem na účtu 1600,- strojek a 4000,- záloha. Za předpokladu, že záloha byla stejná pro Sniper i Classic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 V 25. 10. 2019 v 9:43, straspol napsal: Účastníci LE CLASSIC, zaplaťte prosím zálohu ve výši 8000 Kč na ú.č. 342104002/5500 do řekněme třeba 14 dnů, ale čím dřív tím líp . tohle byl classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) Ja si to asi dohledam :-), myslim ze jsem daval jen na strojek, zaloha se nejspis na Sniper jeste neposilala. Kazdopadne diky za ochotu Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Omlouvám se za dezinformace, je to jak píše kerob. Záloha na Sniper se ještě neplatila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Potvrzuji, platil se jen strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 ano je to tak , platili jsme jen strojek, omlouvám se za ,,spam,, také se těším a vydržím na finále nejen ,,sniper,,u.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dobrý den. Zálohu 1600 Kč na Sniper má uhrazenu. Pokud by měl někdo zájem ,tak ji přenechám. Pište prosím na S.Z. děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se