Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Verim, ze sa rata aj vyvozova verzia v tmavomodrej
21FFE289-CE47-4817-9929-FF1A26D5750C.thumb.jpeg.a61320b310d833c0b484a59b35659a89.jpeg

Urcite jo!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Tahle predvadeci akce me donutila otevrit “digitalni” hodinkovnici, ktera ted lezala vicemene ladem, protoze digimanie u me uz polevila. Nicmene jsem zjistil, ze mnoho hodinek ma vybite baterky a jejich kontrola byla fakt na posledni chvili....mnohe uz zacaly tect. Nerekl bych, ze se to bude u modernich baterii stavat, ale pozor na to, stava se to!

Odesláno

Jen aby to nematlo, tohle je baterie LR54, ktera do tohoto modelu nepatri, ale je ze starsiho modelu Elektronika B6-02.

Odesláno

Kdyby ovsem sly, tak je na nich zajimavy displej starsiho provedeni s kolmymi cislicemi bez sklonu. Ty druhe zprava.

IMG_6804.jpg
  • po měsíci...
Odesláno

Tak sa hlasim po dlhej dobe. Kupil som ďalšie hodinky Elektronika na nahradne diely. Potreboval som display a podarilo sa. Inak pri oživovani sa mi osvedčilo stlačiť vrchne dva zapustene gombiky a display naskočil.

Odesláno
Tak sa hlasim po dlhej dobe. Kupil som ďalšie hodinky Elektronika na nahradne diely. Potreboval som display a podarilo sa. Inak pri oživovani sa mi osvedčilo stlačiť vrchne dva zapustene gombiky a display naskočil.

Jj, tenhle startovaci trik se tady uz probiral a je dobre si ho tu pripomenout!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Taky jsem si s nim pohraval. Nejdriv je dulezity zjistit, na kterou stranu pridava a na kterou ubira. Z hlavy to uz nevim, snad to mam nekde napsany... Pak uz je to jen o trpelivosti ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...