Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 516
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 6. 10. 2022 v 9:05, gun4 napsal:

Ceka se na textil,tak zatim zkusim kuzi

Rozšířit  

Jakto že si se rozhodl vyměnit černé    za modré? Předpokládám že v těch modrých je 8204 v těch černých si měl 8203 bez hekingu tak proto? Jinak podle toho co jsem zatím zjistil je ten 8203 o něco přesnější než ten novější kalibr 

Odesláno
  V 6. 10. 2022 v 9:53, Kalisport napsal:

Jakto že si se rozhodl vyměnit černé    za modré? Předpokládám že v těch modrých je 8204 v těch černých si měl 8203 bez hekingu tak proto? Jinak podle toho co jsem zatím zjistil je ten 8203 o něco přesnější než ten novější kalibr 

Rozšířit  

Proste modrou mam rad😀Jinak,tady se to resilo,na dynku cernych bylo 8204 a uvnitr 8203.To same je na modrych.Presnost cernych byla neuveritelna od zacatku,po zabehu fantasticka.Spokojenost s hodinkami na denni noseni.

Odesláno
  V 6. 10. 2022 v 10:22, gun4 napsal:

Proste modrou mam rad😀Jinak,tady se to resilo,na dynku cernych bylo 8204 a uvnitr 8203.To same je na modrych.Presnost cernych byla neuveritelna od zacatku,po zabehu fantasticka.Spokojenost s hodinkami na denni noseni.

Rozšířit  

Domotal jsem to🤣V modrych je hacking stejne jak byl v cernych.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 18. 11. 2022 v 15:45, lukassob napsal:

Rozšířit  

ny0040 variace s quartz chrono, stejné rozměry, luneta, náramek, reference asi AN1130-01E.

Jinak to hned vedle taky quartz variace ny0040, rozdíl oproti klasice je menší tloušťka a korunka na 3, zbytek opět stejný.

Odesláno (upraveno)

Jj taky jsem se chtěl zeptat, porážky jsem nikdy nekoupil protože mě chyběli subcifry.... alequartzky už nechci

Upraveno uživatelem pkovacik
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Má někdo ny0040 nebo nějakou variaci (0086 nebo 0085) a Kamasu? Rozměry ny00XX a Kamasu znám, ale zajímalo by mě porovnání jak subjektivně vypadají na zápěstí resp. které z nich jsou vhodnější pro tenké zápěstí. Díky 

Odesláno

Kamasu naživo vypadají jak z tržnice, na fotkách jsou fakt pěkný, ale jsem rád, že jsem je neobjednal přes net a jel si pro ně do krámu, ani jsem je nenechal vyndat z vitríny, fakt zklamání. Citizen mě většinou překvapil naopak,  na živo lepší než obrázky. 

Odesláno

Ano, podobný názor na Kamasu jsem tu už viděl, ale převládají spíš kladné ohlasy. Každopádně spíš mě zajímá pocitová velikost na ruce v porovnání s ny00XX.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...