kerob Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Tak ted mi vypadly oči, no to je LUXUS ta bridlice a granit ? Nadhera, kdyby se vylestily, velmi narocna prace, budou super ! Vlado bravoooo, uz se tesim na kompletni vysledky !
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Tak jsem zvědavej, jak se podaří další opracování. Mně by se líbilo něco hodně tmavýho
jirka44 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Děkuji Vláďovi za renovaci a probrání igenů zase k životu, je to pecka a radost je nosit.
Doophy Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 To je nádhera... Strašně moc se mi líbí to průhledné dýnko!!! Něco takového bych chtěl také.... Až se zde více rozkoukám, tak určitě začnu prosit a otravovat, protože již konečně mám vhodné IGENY na renovaci...
Doriaan Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 To je nádhera... Strašně moc se mi líbí to průhledné dýnko!!! Něco takového bych chtěl také.... Až se zde více rozkoukám, tak určitě začnu prosit a otravovat, protože již konečně mám vhodné IGENY na renovaci...Nejhorší na tom je, že tím to teprve začíná :-D nebo vlastně nejlepšíKrásná práce Vláďo
Biges Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Moc pěkné a dík za fotky Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Biges
philiper Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Je to nádhera, kluci a klobouk dolů! Obdivuji Vaši houževnatost.Mimochodem, již pár let se mi doma válí tamponova tiskárna. Pořídil jsem ji na renovaci cifru do kapesních hodinek ale nějak jsem se k tom dodnes nedostal. Pokusím se ji nějak oprášit a pozjišťovat bližší info k výrobě stočků atd.
colommbo Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Dnes mi pošta přivezla Igeny v nerezovém pouzdře. Od dopoledne na ruce vystřídaly předchozí klasické chromované. Na wristshot nemám vybavení, tož jen takto pro informaci:
Fajkus Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Co je to za zvláštní lunetu?Kovová na igen s lumi bodem. Běžně dostupná.
Skarohlid Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Je to luneta která se používala na PS1 a Elton sport, které byly určeny pro armádu.
colommbo Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Lunetou se sestupným značením byly vybavovány hodinky Elton Sport (vojenská verze Igenů), někdy se však objevuje i na renovačních Igenech (zřejmě je na výběr.)P.S. Škaro byl rychlejší... Fajkus: Díky! Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem colommbo
Skarohlid Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Je samostatně prodejná, Elton je má v nabídce za cca 1500 zlatých.
stenly Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Vložka lunety a nebo luneta? Je volně prodejná? Bylo mi řečeno, že zvlášť komponenty neposílají. Musím poslat hodinky do Eltonu. Asi mi něco uniklo:)
Fajkus Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Vložka lunety a nebo luneta? Je volně prodejná? Bylo mi řečeno, že zvlášť komponenty neposílají. Musím poslat hodinky do Eltonu. Asi mi něco uniklo:) 1500 luneta i s vložkou. Mi to montovali tam, ale myslím že to i pošlou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se