Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ted mi vypadly oči, no to je LUXUS ta bridlice a granit ? Nadhera, kdyby se vylestily, velmi narocna prace, budou super ! Vlado bravoooo, uz se tesim na kompletni vysledky !

• po 4 týdnech...
Odesláno

To je nádhera... Strašně moc se mi líbí to průhledné dýnko!!! Něco takového bych chtěl také.... Až se zde více rozkoukám, tak určitě začnu prosit a otravovat, protože již konečně mám vhodné IGENY na renovaci...

Odesláno

To je nádhera... Strašně moc se mi líbí to průhledné dýnko!!! Něco takového bych chtěl také.... Až se zde více rozkoukám, tak určitě začnu prosit a otravovat, protože již konečně mám vhodné IGENY na renovaci...

Nejhorší na tom je, že tím to teprve začíná :-D nebo vlastně nejlepší

Krásná práce Vláďo

Odesláno

Je to nádhera, kluci a klobouk dolů! Obdivuji Vaši houževnatost.

Mimochodem, již pár let se mi doma válí tamponova tiskárna. Pořídil jsem ji na renovaci cifru do kapesních hodinek ale nějak jsem se k tom dodnes nedostal. Pokusím se ji nějak oprášit a pozjišťovat bližší info k výrobě stočků atd.

Odesláno

Dnes mi pošta přivezla Igeny v nerezovém pouzdře. Od dopoledne na ruce vystřídaly předchozí klasické chromované. Na wristshot nemám vybavení, tož jen takto pro informaci:

post-53456-0-81829100-1517244280_thumb.jpg

post-53456-0-66978600-1517244288_thumb.jpg

post-53456-0-98792600-1517244295_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Lunetou se sestupným značením byly vybavovány hodinky Elton Sport (vojenská verze Igenů), někdy se však objevuje i na renovačních Igenech (zřejmě je na výběr.)

P.S. Škaro byl rychlejší... :D

Fajkus: Díky! :cheers:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Vložka lunety a nebo luneta? Je volně prodejná? Bylo mi řečeno, že zvlášť komponenty neposílají. Musím poslat hodinky do Eltonu. Asi mi něco uniklo:) 

Odesláno

Vložka lunety a nebo luneta? Je volně prodejná? Bylo mi řečeno, že zvlášť komponenty neposílají. Musím poslat hodinky do Eltonu. Asi mi něco uniklo:) 

1500 luneta i s vložkou. Mi to montovali tam, ale myslím že to i pošlou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...