Jump to content

Možnosti IGENů

Recommended Posts

Předem chci říct že to tu nechci zadělávat. Rád bych toto vlákno věnoval typu Prim Sport IGEN a možnostem v domácích dílen a nápadů.

Zjišťuji že je hodně možností.

Omlouvám se za fotky hledám někoho kdo to parádně nafotí

post-23268-0-39237700-1493034087_thumb.jpg

post-23268-0-55457900-1493034098_thumb.jpg

post-23268-0-78172400-1493034108_thumb.jpg

post-23268-0-23714800-1493034118_thumb.jpg

To znamená, že průhled umíš, vyservisovat strojek taky. Nějakou parádu na strojku jako leštění, modření apod. taky. To jsou slušný možnosti.

Edited by habadej

Ahoj,

je možná výroba bronzového pouzdra? :) Můžeš mi napsat do SZ, co bys za něj chtěl (i se servisem strojku a tak, jsem obeznámen, že bych ti poslal celé igeny).

No v podstatě mi dnes stačí. Ručky, cifr a víko.

A pouzdra na plastové a safírové sklo jsou ve výrobě, včetně závitu. To ale popravdě hned nebude. Každopádně na zdejším vlákně to proběhne.

No to vypadá skvěle! Těším se na další detaily a popis!
Zajímavá změna materiálů, a také se mi líbí nové tvary, jen to vykousnutí u korunky u prostředního typu mě osobně moc nebere. Dost mě zaujal i Tvůj prototyp s "plochou" lunetou v původním vlákně, ale myslím, že tam byl jen z boku.
Nemohl bys sem časem prosím přihodit i další fotky Tvojí tvorby z vlákna "Nerezové pouzdro na Prim sport Igen", ať se můžem kochat vším na jednom místě?
PS: Rád bych Tě jednou poprosil také o nějaký kousek, bude-li to možné a budeš-li tak laskav. Zatím se ale rád pokochám i jen samotným kouzelným vývojem tvarů a materiálů na obrázcích. :-)