wizard-ov Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Vypadají dle mého názoru skvěle. Cena je taky v pohodě.... Trošku to připomíná Sinny 556. 38mm, 15ATM WR, Sellita 200, Old Radium lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Hodinky vypadají dobře, ale to nové logo mi přijde strašné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ale je to lepší než Chr.Ward Ty černé jsou docela pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Mě to nový logo nevadí....už po nich pokukuji strašně dlouho, mohli by je dát zase do nějaký Clearance Sale za 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Moc pěkné Logo mi v tomto případě taky nevadí. Super velikost a wr. Moc podobných kousku v této cenové asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Pekne, libi se mi. Nove logo, zadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 To je pěkný počin. Ty Sinny u mě vedou, tady se mi celkem líbí ten trojzubec a kupodivu zde nové logo moc nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Nové logo beru. Mám ho teď na jedné limitce a vypadá to velmi moderně. Doufám, že jim to chvilku vydrží, protože ty změny mne štvou více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjimmy Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Musim sa pochvalit so svojimi novymi C65 Trident Vintage. Su perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Sakra, já nad nimi tak dlouho přemýšlím, a vždy dostanou příležitost jiný hodinky. Vypadají super. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Mně se líbí moc.. hlavně na tahu.Společně se Sinn 556 a Hamilton Khaki Field jsou pro mě v top 3 ve velikosti cca 38mm. V této cenové hladině, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Podle mne vzhledově nejpovedenější a nejpromyšlenější hodinky od CW. Jak jsem se u tuhle značku moc nezajímal, tak u těchto mě začíná svědit ruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se