budo Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 (upraveno) Jsou po dědovi. Kdyby mi nekdo prozradil, jaký to je vůbec model a jak můžou být staré. Také uvažuju o jejich renovaci. Poradíte, jestli je to vhodný nápad? A co všechno se s hodinkami v takovém případě dělá? Na koho se můžu obrátit? Líbilo by se mi dát do pucu povrchovou úpravu pouzdra, vybrat vhodný řemínek, vyměnit sklíčko a zrenovovat ciferník a ručičky. Co si myslíte o změně prvků ciferníku a ruček na modré? Mimochodem, jsem tu nový, na fórum jsem narazil náhodou zhruba před týdnem, strašně mne to chytlo, a moc se mi líbí prohlížet ty nádherný kusy, který se tu dají najít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2008 uživatelem budo
xmenm05 Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Prim cal 52 Tvar pouzdra tzv. Pavouk. Renovace ... záleží, kolik jsi ochotný pustit žilou, klidně Ti ty hodinky posadí do zlata ... . Pouzdro a sklíčko by nemusel být problém sehnat u hodináře / na aukru, co se týká ciferníku, tam to bude komplikovanější, přetisk půjde do tisíců ... a navíc, nevím jakou modrou, aby výsledek nakonec nebyl horší, než jsou teď ...
dubraro Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Prim cal 52 Tvar pouzdra tzv. Pavouk. Renovace ... záleží, kolik jsi ochotný pustit žilou, klidně Ti ty hodinky posadí do zlata ... . Pouzdro a sklíčko by nemusel být problém sehnat u hodináře / na aukru, co se týká ciferníku, tam to bude komplikovanější, přetisk půjde do tisíců ... a navíc, nevím jakou modrou, aby výsledek nakonec nebyl horší, než jsou teď ... Řekl bych, že s pouzdrem bude značný problém.
Návštěvník tolja Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 (upraveno) Jsou po dědovi. Kdyby mi nekdo prozradil, jaký to je vůbec model a jak můžou být staré. Také uvažuju o jejich renovaci. Poradíte, jestli je to vhodný nápad? A co všechno se s hodinkami v takovém případě dělá? Na koho se můžu obrátit? Líbilo by se mi dát do pucu povrchovou úpravu pouzdra, vybrat vhodný řemínek, vyměnit sklíčko a zrenovovat ciferník a ručičky. Co si myslíte o změně prvků ciferníku a ruček na modré? Mimochodem, jsem tu nový, na fórum jsem narazil náhodou zhruba před týdnem, strašně mne to chytlo, a moc se mi líbí prohlížet ty nádherný kusy, který se tu dají najít. Vykašli se na renovaci, takhle je přece děda nosil, nech u hodináře vyměnit sklíčko a vyčistit strojek, doma je ulož do šuplíku a máš autentický základ sbírky. Na nějaké bastlení jsou ty Pavouk moc pěkné, a na běžné nošení zase moc malé. Upraveno 28. ledna 2008 uživatelem tolja
budo Odesláno 28. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Pánové děkuji Vám za odpovědi. Investovat tisíce se mi tedy do ciferníku nechce... Jak to je s tím pouzdrem? To se musí vyměnit? Myslel jsem si, že lze třeba provést nějakou povrchovou úpravu. Jakou můžou mít v tomhle stavu cenu? Asi bude nejlepší zachovat původní ráz, že? A co/kdo je bastlení/bastlíř? To je renovace? Díky
New X-Bob Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 no bastlení je bastlení přece Teda pokoutní oprava co dům dal a užití i různých jiných dílů. Jediná záchrana pouzdra je jeho výměna, jinak to nemá cenu. Pouzdro na výměnu neseženeš a nově vyrobené nezaplatíš. Takže jak řekli kolegové: vyčistit, seřídit, nové sklíčko a hotovo.
Návštěvník tolja Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Pánové děkuji Vám za odpovědi. Investovat tisíce se mi tedy do ciferníku nechce... Jak to je s tím pouzdrem? To se musí vyměnit? Myslel jsem si, že lze třeba provést nějakou povrchovou úpravu. Jakou můžou mít v tomhle stavu cenu? Asi bude nejlepší zachovat původní ráz, že? A co/kdo je bastlení/bastlíř? To je renovace? Díky Bastlením by byl z mého pohledu pokus o výměnu ručiček za modřené - to si přece hodinky po dědovi nezaslouží. Pokud opravdu toužíš po těchto hodinkách ve výborném stavu, tak ti nezbyde nic jiného než začít obíhat vetešnictví, bazary, obden kouknout na Aukro, jestli je někdo v dobrém stavu neprodává. Pěkné by v bazaru mohly být i za dvě stovky, na Aukru do dvou tisíc. Teď jsem si vzpoměl, že jsem je na Aukru zahlédl u jednoho velmi slušného a důvěryhodného prodejce . Prosím vážené členstvo, aby to nebralo jako reklamu
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Bastlením by byl z mého pohledu pokus o výměnu ručiček za modřené - to si přece hodinky po dědovi nezaslouží. Pokud opravdu toužíš po těchto hodinkách ve výborném stavu, tak ti nezbyde nic jiného než začít obíhat vetešnictví, bazary, obden kouknout na Aukro, jestli je někdo v dobrém stavu neprodává. Pěkné by v bazaru mohly být i za dvě stovky, na Aukru do dvou tisíc. Teď jsem si vzpoměl, že jsem je na Aukru zahlédl u jednoho velmi slušného a důvěryhodného prodejce . Prosím vážené členstvo, aby to nebralo jako reklamu Přesně tak, dědovy nech žít. Já jsem na aukru trefil tyhle, dal na ně řemínek pštrosa, a i když jsou fakt malé (běžně nosím Zeppeliny a Monstra 42 mm), někdy neodolám a k obleku je vytáhnu. Jo a nezruinovaly mě
Návštěvník YPO Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Přesně tak, dědovy nech žít. Já jsem na aukru trefil tyhle, dal na ně řemínek pštrosa, a i když jsou fakt malé (běžně nosím Zeppeliny a Monstra 42 mm), někdy neodolám a k obleku je vytáhnu. Jo a nezruinovaly mě ta fotka je super ....... kolik má ? 15 Mega .......... Pánové zmenšujte ty fotky - teď teprve zjištuji jaké to je mít pomalé připojení
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 ta fotka je super ....... kolik má ? 15 Mega .......... Pánové zmenšujte ty fotky - teď teprve zjištuji jaké to je mít pomalé připojení 760 kB, zmenšil bych, zmenšil, kdybych já vůl to uměl. Ale stejně jsem v limitu (2MB) v pohodě
vor Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 (upraveno) ta fotka je super ....... kolik má ? 15 Mega .......... Pánové zmenšujte ty fotky - teď teprve zjištuji jaké to je mít pomalé připojení No a ty jsi taky mohl v tvé odpovědi tu fotku umazat. :) Jinak pěkný padesátky, akorát někdy je řemen dražší, než hodinky. Upraveno 28. ledna 2008 uživatelem vor
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 No a ty jsi taky mohl v tvé odpovědi tu fotku umazat. :) Jinak pěkný padesátky, akorát někdy je řemen dražší, než hodinky. Máš pravdu, ale výsledný efekt si myslím stojí za to. Ten řemen je condor (nebývají tak drahé). Hirsch bych na ně nedával
lolohh Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) 760 kB, zmenšil bych, zmenšil, kdybych já vůl to uměl. Tady máš návod, jak na to http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9167 Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem lolohh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se