spiderer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Super komunikace, spolehlivost. Diky moc
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 Vše na 1*.Rychlá domluva,taktéž platba.Děkuji za obchůdek a kolegu vřele doporučuji!!!
m4stic Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Odesláno 15. září 2022 Za mna parada, mega rychle reaguje, super ochotny. Dakujem! Radost mat takichto kolegov.
M.K. Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2023 Super komunikace, maximální vstřícnost. Děkuju a doporučuju
Xenomorfus Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2023 Nas prvni spolecny obchod. V tomto pripade nehodinkoveho charakteru. Nadprumerna vstricnost, rychlost, komunikace, baleni, odeslani. Jako hrabe Sternberk - na 130% ;-). Dekuji velice, klanim se, doporucuji a kdykoliv zase!
ismit Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Moje další Samuraje, XXmass v tomhle dost stresujícím období dostál své pověsti a svému nicku. Osobní setkání bylo taky skvělé. hodnotím 1*
Harwey Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 Dakujem za biznis, vsetko na 100%, odporucam.
unimatic_fan Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Hladký obchod, vše v pořádku. Díky.
vikhra Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Můžu jen pochválit a doporučit, perfektní komunikace a rychlý obchod.Děkuji.
Conrad Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Bohužel moje zkušenost je jiná.28,6 jsem odpověděl na jeho nabídku vysavače, byl jsem vyzván k platbě, kterou jsem tentýž den poslal a došla OK jak potvrdil. Napsal že buď jej pošle, nebo že jede do Prahy a vezme ho sebou. Na foru přestal komunikoval 1,8 opakovaně pokusy o kontakt, dělal mrtvého brouka a až 15.8. na zásah Berta poslal peníze zpět ,ani slovo vysvětlení či omluvy. Vřele nedoporučuji
doktor584 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Naprosto stejná zkušenost jakou má kolega přede mnou Conrad. Také jsem odpověděl na nabídku prodeje vysavače a poslal 28.6. platbu která došla OK jak potvrdil. Od té doby ticho, neodpovídal, žádná komunikace. Až na zásah Berta (kterému ještě jednou děkuji) poslal zpět peníze bez jediného slova vysvětlení nebo omluvy takže nedoporučuji.
M.K. Odesláno 17. prosince Nahlásit Odesláno 17. prosince Moje aktuální zkušenost je - opět - pozitivní. Jasná komunikace a vstřícnost ohledně předání. Děkuju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se