Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po letech...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nas prvni spolecny obchod. V tomto pripade nehodinkoveho charakteru. Nadprumerna vstricnost, rychlost, komunikace, baleni, odeslani. Jako hrabe Sternberk - na 130% ;-). Dekuji velice, klanim se, doporucuji a kdykoliv zase! 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Moje další Samuraje, XXmass v tomhle dost stresujícím období dostál své pověsti a svému nicku. Osobní setkání bylo taky skvělé. hodnotím 1*

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Bohužel moje zkušenost je jiná.28,6 jsem odpověděl na jeho nabídku vysavače, byl jsem vyzván k platbě, kterou jsem tentýž den poslal a došla OK jak potvrdil. Napsal že buď jej pošle, nebo že jede do Prahy a vezme ho sebou. Na foru přestal komunikoval 1,8 opakovaně pokusy o kontakt, dělal mrtvého brouka a až 15.8. na zásah Berta poslal peníze zpět ,ani slovo vysvětlení či omluvy. Vřele nedoporučuji

Odesláno

Naprosto stejná zkušenost jakou má kolega přede mnou Conrad. Také jsem odpověděl na nabídku prodeje vysavače a poslal 28.6. platbu která došla OK jak potvrdil. Od té doby ticho, neodpovídal, žádná komunikace. Až na zásah Berta (kterému ještě jednou děkuji) poslal zpět  peníze bez jediného slova vysvětlení nebo omluvy takže nedoporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Moje aktuální zkušenost je - opět - pozitivní. Jasná komunikace a vstřícnost ohledně předání. Děkuju...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...