Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napřed se opatrně zeptám, vážně se ti "to" líbí?

Potom se ti budu snažit odpovědět. Čekej Čínu, pravděpodobně i docela dobře zpracovanou, ovšem svoji reálnou cenu (víc jak 70,-USD už bych na tvém místě nedal) dávno překročily.

Odesláno

B.F.G.: No, asi budeš zklamán, ale celkem se mi libí, jo.. ;)

Jinak Cinu ne-e.. Takze diky za info :)

Mimochodem, není tu nějaké vlákno, kam by se dala podobná otázka položit, aniž bych plevelil zakládáním nové diskuze?

Odesláno

Číny není třeba se bát, mrkni na vlákno Alpha v sekci čínských hodinek. Alpha má i reálné ceny (50-70 USD, chronografy 115-118). Když mrkneš na www.alpha-watch.com , uvidíš celou jejich kolekci. Vybrat se tam dá, já mám od nich chronograf s licenčním kalibrem Venus a jsem naprosto spokojenej.

Pro dotazy tohoto druhu je tu sekce "Poraďte..."

Odesláno
Číny není třeba se bát, mrkni na vlákno Alpha v sekci čínských hodinek. Alpha má i reálné ceny (50-70 USD, chronografy 115-118). Když mrkneš na www.alpha-watch.com , uvidíš celou jejich kolekci. Vybrat se tam dá, já mám od nich chronograf s licenčním kalibrem Venus a jsem naprosto spokojenej.

Pro dotazy tohoto druhu je tu sekce "Poraďte..."

ok, diky

Odesláno
Ten tah je hustej. :suicide_anim:

Podle mě je ten tah mosaznej a pochromovanej... a ten plášť mimo dýnka taky.... mimochodem ta cena je neuvěřitelná.... tedy neuvěřitelně vysoká.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...